De 7 beste aquariumfabrikanten

*Beschouwing van de beste volgens de redactie. Over de selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief en vormt geen reclame of verkooppraatje. Vraag een aquariumspecialist alvorens te kopen.

Moderne aquaria zijn unieke systemen die vaak lijken op onderwater meesterwerken. Dierenwinkels bieden een scala aan kwaliteitsmodellen van populaire fabrikanten. De beste merken zijn vertegenwoordigd in onze beoordelingslijst.

Top aquarium fabrikanten

Nominatie Plaats Naam Beoordeling
De beste aquariumfabrikanten 1 Dennerle 5.0
2 ADA 4.9
3 Eheim 4.8
4 Juwel 4.7
5 AquaEl 4.6
6 Hagen 4.5
7 Tetra 4.4

Dennerle

Beoordeling: 5.0

Dennerle

Fabrikant Dennerle staat bovenaan de ranglijst. Het bedrijf heeft brede erkenning gekregen in de nanoaquariumindustrie. Duits merk vroeger gespecialiseerd in het kweken van onderwaterplanten. Vandaag creëert het moderne nanokubussen van 10, 20, 30 en 60L.

Basispakket omvat glazen afdekplaat, beschermlaag, film voor achtergrond, filtersysteem en licht. U kunt de “Complete+” kopen met grond, thermometer, voeding en waterconditioner. De tanks van het bedrijf zijn ideaal voor het kweken van geleedpotigen en planten. De apparatuur onderscheidt zich door haar betrouwbaarheid en hoge kwaliteit.

Volgens klantenbeoordelingen zijn de onderdelen van het aquarium gemaakt van stevig kunststof. Ze passen goed. Zij roemen de interessante vorm van de modellen. Cubic containers passen perfect in elk ontwerp dankzij de afgeronde hoeken aan de voorkant. De prijzen zijn evenredig met de kwaliteit. De aquariumset kan worden gekocht voor 2800 roebel (10 liter).

ADA

Beoordeling: 4.9

ADA

De fabrikant ADA is bekend bij alle ervaren aquarianen. Het Japanse merk maakt praktische en ergonomische producten. De containers zijn gemaakt van hoogwaardig glas, dat uitstekend transparant is. In de catalogus van het bedrijf vindt u een unieke collectie “Waterval”, ontworpen om Wabi-Kus te creëren. Vissen worden op de bodem van het aquarium gehouden. Water circuleert continu binnenin. Vloeistof druppelt constant van de trap af.

Het belangrijkste nadeel van dit productiebedrijf is het hoge prijskaartje. Je moet veel betalen voor uitstekende glaskwaliteit. Teleurstellend met de karige uitrusting. Het aquarium wordt meestal zonder accessoires verkocht. Het 7-liter model kost 5.280 roebel. De meeste positieve beoordelingen hebben betrekking op de kwaliteit van ADA grond, licht en filter.

Eheim

Beoordeling: 4.8

Eheim

De derde plaats gaat naar de Duitse fabrikant Eheim, waar de kwaliteit van het product geen enkel bewijs behoeft. Een wereldwijd merk dat al meer dan 70 jaar bekendheid geniet. Producten gekozen door professionele aquarianen vanwege hun stevige en robuuste sets, hun gebruiksvriendelijkheid en hun lange levensduur.

Kijk op de website voor de catalogus van de fabrikant. Alle informatie komt overeen met de echte kenmerken. De aquaria kunnen onmiddellijk na aankoop worden opgestart. Eheim producten bieden goed licht. Het bedrijf beknibbelt niet op kits en uitrusting.

Het merk heeft een lijn van Viva

 • LED-verlichting is uniek. Verkrijgbaar in verschillende kleuren die niet in het palet van andere merken voorkomen. Het is mogelijk om een Eheim aquarium van 126 liter te kopen voor 26 duizend roebel.

  Juwel

  Beoordeling: 4.7

  Juwel

  De Duitse fabrikant Juwel zet de ranglijst voort. Ze zijn erg populair op de markt. Het assortiment omvat traditionele rechthoekige modellen, panoramische en hoekige bakken, nano-aquaria. Ze worden gekozen vanwege hun unieke functionaliteit en lange levensduur. De onderkant van het product is voorzien van een beschermend schuifraam. Het paneel kan gemakkelijk worden geopend om uw vissen te voeren.

  Alle producten van Juwel zijn compatibel met de apparatuur van het merk. De set bevat alles wat je nodig hebt voor de eerste keer. De modellen van de fabrikant zijn geschikt voor beginners. Ze zijn altijd beschikbaar.

  De elegante en slanke lijn van producten op sokkels maakt indruk door hun elegantie. Er zijn modellen met gebogen ruiten die het aquarium optisch verdiepen en een prachtig zicht op de onderwaterwereld bieden. Keuze uit zwart, blond of wit hout. M

   tiLux LED. LED-lampen creëren het ideale lichtspectrum en besparen tegelijkertijd energie. Het filtratiesysteem heeft een krachtige circulatiepomp die tijdens de werking geen lawaai maakt. De nadelen zijn dure onderdelen, onvoldoende glasdikte voor zulk geld.

   AquaEl

   Beoordeling: 4.6

   AquaEl

   Aquaria zijn populair bij beginners en professionals. De catalogus bevat panoramische, ronde, rechthoekige bakken met een deksel. Het pakket bevat een verwarming, lamp, filter, meststof… Belangrijkste voordelen: optimale prijs-kwaliteitverhouding, goede verlichting, interessante vormgeving. Aquariums fabrikant kan gemakkelijk worden gevonden op de verkoop.

   LEDDY SET DAY NIGHT is een bestseller. De modellen zijn uitgerust met een frame dat de tank boven de oppervlakte brengt. De LED-verlichting heeft 3 werkingsmodi. Volume – 54 l. Kosten – 6620 roebel. Door de jaren heen lekt het aquarium niet. Te oordelen naar de beoordelingen, is de standaard filter luid… Het wordt meestal veranderd na aankoop.

   Hagen

   Beoordeling: 4.5

   Hagen

   Het Duitse bedrijf Hagen produceert uniek ontworpen aquaria van verschillende afmetingen die een geweldige decoratie vormen voor elke kamer. Het pakket omvat verlichting, airconditioning, filter en watertoevoeging. Geen compressor in de kit. De modellen hebben meestal een transparant deksel en een vermomd filtersysteem.

   Zeer stijlvolle look lijn van aquaria Hagen Fluval Flex. Ze hebben een gebogen glasplaat en een bedieningspaneel. Zwarte of witte dozen zijn beschikbaar op aanvraag.

   De belangrijkste nadelen van de producten – een relatief hoge prijs en apparatuur met een korte levensduur. Het glas in de tanks is erg dun. De nanomodellen hebben een slecht doordacht filtersysteem. Kleinere garnalen kunnen in de gaten gezogen worden. De pomp maakt ook veel lawaai. Hagen Fluval EDGE (46 l) rechthoekige vorm kost vanaf 18500 roebel.

   Tetra

   Beoordeling: 4.4

   Tetra

   Voltooit de beoordeling van het bedrijf Tetra, dat sinds 2006 aquaria produceert. Het merk is vrij bekend in de kringen van binnenlandse professionals. In de jaren 90 werd het voer van de fabrikant als het beste op de markt beschouwd. De belangrijkste voordelen van Tetra zijn de hoge kwaliteit van de Duitse productie, de verscheidenheid aan kleuren en details, het vriendelijke ontwerp en het complete assortiment accessoires.

   Het Tetra Silhouette LED-model is populair. Dit is een complete set voor verschillende vissen en decoraties. Het productvolume van 12 liter heeft een stijlvol design en is uitgerust met een lampenkap. Totaal 2 verlichtingsmodi. Er is een filter met watervaleffect. Gemiddelde prijs van 7700 roebel.

   Kopers wijzen op 2 grote nadelen van de fabrikant. Het is een hoge kosten van aquaria en moeilijk om benodigdheden te kopen. Sommige accessoires kunnen alleen op buitenlandse internetsites worden besteld. Niet alle binnenlandse winkels verkopen patronen voor zeldzame Tetra-producten.

 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: