De 7 beste thermoskannen

*Editor’s review van de beste. Selectiecriteria. Dit materiaal is subjectief, het is geen reclame en dient niet als leidraad voor aankoop. Professioneel advies inwinnen vóór de aankoop.

Er is tegenwoordig zo’n grote keuze aan thermomokken in de winkels dat men zich afvraagt. Op het eerste gezicht zien ze er allemaal mooi en comfortabel uit, maar het is niet nodig om het eerste model te pakken dat u bevalt. Het is belangrijk te letten op de fabrikant en zijn reputatie. Onze selectie omvat de beste merken voor kwaliteitsproducten die altijd vloeistoffen vasthouden en gemakkelijk te gebruiken zijn.

De beste thermokopjesmakers

Nominatie Plaats Naam Beoordeling
De beste fabrikanten van thermokoppen 1 Thermos 5.0
2 Zojirushi 4.9
3 STANLEY 4.8
4 Contigo 4.7
5 TIGER 4.6
6 Arctic 4.5
7 Emsa 4.4

Thermos

Beoordeling: 5.0

Thermos

Bovenaan de ranglijst staat een fabrikant van hoogwaardige thermomokken. Het merk met een rijke geschiedenis was de eerste die producten lanceerde om vloeistoffen warm te houden. Tegenwoordig proberen andere bedrijven van Thermos producten te maken die de hoge kwaliteit van de producten van het Amerikaanse merk kunnen evenaren.

De thermomokken van de fabrikant zijn geschikt voor gebruik in de auto, ze hebben een morsbeveiliging. Het deksel kan in een comfortabele positie worden vergrendeld. Houdt de warmte tot 12 uur binnen dankzij de dubbele isolatie. Met speciale schenktuit en makkelijke drinkopening. gemakkelijk te wassen productmateriaal. Geen vuil of geuren vasthouden. Plastic is duurzaam.

De bestseller is de ThermosSK-1005 0,47 l thermosbeker. Slank, aantrekkelijk ontwerp in roestvrij staal. Het heeft een ruime capaciteit en betrouwbare vacuümafdichting. De gemiddelde prijs is 3000 roebel.

Zojirushi

Beoordeling: 4.9

Zojirushi

De tweede plaats gaat naar de Japanse fabrikant Zojirushi. Merkontwerpen zijn goed doordacht. Dop die goed sluit en de drank niet belemmert. Houdt de temperatuur 6-10 uur binnen. De lippen worden beschermd tegen de stalen wanden door een plastic rand op de kolf. Dankzij de brede hals is de thermosbeker gemakkelijk schoon te maken. De fabrikant liet ook luchtkanalen achter voor een comfortabel uitgieten van de vloeistof.

Geen condensatie. Het deksel kan gemakkelijk worden geopend met een druk op de knop. Vooral sporters houden van deze functie. Je hoeft niet te stoppen om de stekker los te draaien.

Zojirushi geprefereerd voor kwaliteitsdetails, praktisch nut, interne capaciteit en uiterlijke compactheid. Het universele ontwerp is afgestemd op de smaak van verschillende klanten. Sommige modellen zijn uitgerust met een draagriem. Een thermomok van een goed merk kan worden gekocht voor 2-4 duizend. Euro.

STANLEY

Rangschikking: 4.8

STANLEY

Lichtgewicht en duurzame thermomokken van de Amerikaanse fabrikant STANLEY. De modellen zijn geschikt voor actieve mensen die de voorkeur geven aan betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het merk heeft een eigen garantiedienst, die het product indien nodig snel omruilt. STANLEY mokken zijn altijd op voorraad. De populairste modellen zijn Master Vacuum Mug (0,53 l) en Classic One Hand 2, die online kunnen worden besteld. Het product wordt verzonden naar elke regio.

De populairste modellen zijn Master Vacuum Mug (0,53 liter) en Classic One Hand 2.0 (0,47 ). Ze houden tot 7 uur warm en tot 10 uur koud. Lichaam en kolf zijn gemaakt van massief staal. De prijzen van thermocaps zijn zeer gunstig.

Volgens klanten zijn STANLEY producten zeer betrouwbaar. Ze zijn comfortabel in één hand te gebruiken. Naar onze mening behoren de thermomokken van Company tot de categorie die je koopt voor het leven en doorgeeft als een erfenis. Dit wordt bewezen door de 100 jaar productgarantie.

Contigo

Beoordeling: 4.7

Contigo

Het Amerikaanse bedrijf Contigo heeft in slechts 4 jaar tijd de Europese markt veroverd. De thermomokken van de fabrikant staan bekend om hoogwaardige materialen, een lekvrij omhulsel, een ruime keuze aan kleuren. Accessoires zijn er in verschillende vormen en volumes. Er zijn budget- en luxereeksen: Byron, Metra, Morgan, WestLoop en andere.

Unieke producten worden vervaardigd met geavanceerde technologieën die onder alle omstandigheden lekvrije prestaties garanderen.

Populaire modellen houden 9 uur warm. Ze zijn gemaakt van staal en hebben siliconen inzetstukken. Thermocaps zijn vaatwasmachinebestendig.

Ga voor besparingen naar een officiële detailhandelaar. Alleen hier kunt u een origineel accessoire kopen zonder bang te zijn dat u een vervalsing tegenkomt, die in overvloed aanwezig is in online winkels. Gemiddelde prijs – 2500 roebel.

TIGER

Beoordeling: 4.6

TIGER

TIGER werd bijna 100 jaar geleden in Japan opgericht. Toen al maakte de fabrikant gebruik van unieke, geavanceerde technologie. De belangrijkste voordelen van thermocaps zijn: hoogwaardige productie, uitstekende lekdichtheid, compacte vorm en uniek ontwerp.

De producten van de fabrikant zullen actieve reizigers aanspreken. Ze houden genoeg vloeistof vast en hebben een flip-open deksel met knop. De kolf is gemaakt van hittebestendig staal. Levensduur van 15 jaar. Houdt 6 uur lang warmte vast.

Het product is niet bruikbaar als het valt of stoot. Kan niet in de vaatwasser. TIGER-producten kunnen voor sommige klanten te duur zijn. Wij menen dat de kosten gerechtvaardigd worden door de lange levensduur, mits je ze goed gebruikt.

Arctic

Beoordeling: 4.5

Arctic

De beste modellen thermomokken worden gemaakt onder het merk Arktika. Het bedrijf heeft de Europese markt betreden en concurreert met succes met de fabrikanten Bekker, EMSA, Contigo. Op de Nederlands markt verslaat het merk “Biosteel” en “Amet” in verkoopniveau.

De thermokappen van het bedrijf worden gekozen vanwege hun redelijke prijzen, goede capaciteit, langdurig behoud van temperatuur. Water blijft 48 uur koud. Het goede nieuws is dat de producten gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen die veilig te gebruiken zijn.

Verbazingwekkende reeks modellen. Wij beschouwen de 102-105, 106-750, 109-1800 “Storm” als de beste. Populair bij vissers, wandelaars, sporters, jagers. Lof voor accessoires met handgrepen. De inzetstukken maken de thermobeker gemakkelijk vast te pakken.

Naar onze mening is het ontwerp van binnenlandse fabrikanten inferieur aan buitenlandse modellen. Er hangt een onaangename geur binnen en buiten de kolf die lange tijd niet kan worden afgevoerd.

Emsa

Beoordeling: 4.4

Emsa

Het wereldberoemde merk, dat zich vooral onderscheidt door de uitstekende kwaliteit van zijn accessoires, sluit de ranglijst af. Goederen gemaakt in Duitsland. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en licht van gewicht.

De thermomokken van de fabrikant verschillen niet veel in hun kenmerken. De best verkochte modellen zijn

AVEL MUG, AVEL MOK GRANDE. Verkrijgbaar in rood, zwart, wit, blauw en bruin. Het meest budgetvriendelijke stuk is AVEL MUG FUN. Het plastic product van 0,36 liter heeft een lineaire vorm en een strak design.

Kopers prijzen thermocaps fabrikant voor hun stijlvolle ontwerp, capaciteit, gebruiksgemak. De vloeistof blijft tot 12 uur op temperatuur. De kolf wordt aan de buitenkant niet verwarmd. Het is goed morsbestendig en gemaakt van roestvrij staal.

Het grootste nadeel van Emsa-producten is dat de geur van sommige dranken lang in de verpakking blijft hangen, zelfs na verschillende wasbeurten. Sommige klanten kunnen zich de producten van de fabrikant niet veroorloven en wijzen op de hoge kosten als een nadeel.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: