De 9 beste klinkmachines

Klinknagels worden gebruikt om dunwandige onderdelen of werkstukken van verschillende materialen met elkaar te verbinden. Een klinkgereedschap kan een handig alternatief zijn voor het gebruik van hamer en pons. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen kan het compacte klinkgereedschap worden gebruikt om twee oppervlakken veilig met elkaar te verbinden. Klinknaalden worden gebruikt door professionele bouwers en installateurs en door doe-het-zelvers. Daarom moet u het advies van onze deskundigen raadplegen voordat u er een koopt, zodat u uw geld niet verspilt.

Hoe kiest u een klinknagelgereedschap?

Doel.Het uitgangspunt bij de keuze van een klinknagelpistool is de toepassing van het gereedschap.

 1. Is een professioneel model vereist, dan wordt gekozen voor een multifunctioneel apparaat dat een breed scala aan klinknagels kan verwerken. Voor intensief gebruik is het beter de voorkeur te geven aan modellen met een compressiekrachtinstelling.
 2. Budgetvriendelijk gereedschap dat kan werken met populaire soorten klinknagels is geschikt voor thuisgebruik. 3-4 accessoires en een sleutel zijn voldoende om de juiste bevestigingsmiddelen te kiezen.

Ontwerp.Er zijn twee varianten van klinkmachines op de markt.

 1. Eenhandige modellen worden gekenmerkt door hun compacte afmetingen en hun gebruiksgemak op moeilijk bereikbare plaatsen. Maar de door de gebruiker vereiste drukkracht is vrij groot, waardoor de hand zeer snel vermoeid raakt.
 2. Het tweehandig gereedschap is geschikt voor de meest veeleisende taken. Hij oefent grote druk uit, zodat er geen beperkingen zijn wat betreft klinknageldiameter en materiaal. Alleen de lange handgrepen zijn niet geschikt voor alle toepassingen.

Bedieningsmechanisme. Verschillende klinkmachines gebruiken een stationair of mobiel werkmechanisme.

 1. Wanneer de ruimte beperkt is, is het gedraaide elektrische gereedschap de oplossing. De machine kan onder elke hoek worden gedraaid.
 2. Sommige fabrikanten bieden de mogelijkheid het mechanisme te verplaatsen. de gebruiker kan kiezen tussen twee posities (0 of 90 graden).
 3. Bij het klinken van hetzelfde type onderdelen in een comfortabele positie geeft u wellicht de voorkeur aan de eenvoudigere en betrouwbaardere niet-roterende mechanismen.

Accessoires.Niet alleen de merknaam, de bouwkwaliteit en de functionaliteit, maar ook de rijkdom van de set beïnvloeden de prijs van een klinkgereedschap. Naast het gereedschap levert de fabrikant meestal ook verwisselbare bits. Een moersleutel om ze te vervangen is niet altijd in de set inbegrepen, evenmin als een koffer om het product op te bergen en te vervoeren.

Welk type klinknagel wordt gebruikt. Er is nu een enorm assortiment klinknagels op de markt. Maar ze kunnen niet allemaal worden bediend met een klinkgereedschap.

 1. De meest populaire toepassing is klinken. Ze hebben een glad oppervlak en de rand van de huls wordt afgevlakt tijdens het trekken van de klinknagelstang. Het materiaal kan staal, aluminium en koper zijn.
 2. Wanneer maximale sterkte vereist is, bevelen deskundigen het gebruik van klinknagels met schroefdraad aan. De bevestiger heeft schroefdraad aan de binnenkant en kan worden gebruikt voor schroeven, bouten of schroeven. Voor dit soort klinken is speciaal gereedschap nodig.

Wij hebben 9 van de beste handmatige klinknagelpistolen uitgekozen in deze beoordeling. Ze zijn allemaal ruim verkrijgbaar in ons nationale distributienetwerk. Beoordelingen zijn gebaseerd op deskundigen en feedback van lokale consumenten.

Beoordeling van de beste klinknagelpistolen

Nominatie plaats productnaam prijs
Beoordeling van de beste klinknagels 1 HASKY CRP-17 6 780€
2 Kraftool 31170-H6 829€
3 ZUBR Universeel 270mm 1 899€
4 STANLEY MR55 0-69-804 799€
5 Armero A320/104 wartel 1 231€
6 ZUBR Master MH500 (31032) tweehandig 676€
7 Kobalt 243-547 729€
8 STAYER Supermax 3116 536€
9 Sibritech 40543 504€

HASKY CRP-17

Beoordeling: 4.9

HASKY CRP-17

Voor professionele toepassingen is de HASKYY CRP-17 hefboomklopper ontwikkeld. Het Duitse klinkgereedschap kan werken met een breed scala aan klinknagels. Het kan een blinde klinknagel zijn of een klinknagel met schroefdraad (moer en schroef). Met het apparaat kunnen bevestigingsmiddelen met een diameter van 3,2-6,4 mm worden gebruikt voor assemblagewerkzaamheden. De fabrikant heeft het gereedschap geleverd met een set van 18 stuks.), een sleutel voor hun vervanging. Kunststof koffer voor gemakkelijk opbergen en vervoeren. De experts waarderen vooral de Duitse kwaliteit en de verscheidenheid aan functies, waardoor dit klinkinstrument de toppositie inneemt in ons onderzoek.

Gebruikers prijzen het gereedschap in hun feedbacks om zijn hoge kwaliteit, gebruiksgemak en eenvoudige gereedschapswissel. Het enige nadeel is het prijskaartje.

Voordelen

 • hoogwaardig vakmanschap;
 • complete set accessoires;
 • kan werken met verschillende klinknagels;
 • handige koffer.

Nadelen

 • hoge prijs.

Kraftool 31170-H6

Beoordeling: 4.8

Kraftool 31170-H6

Experts noemen de Duitse Kraftool 31170-H6 het beste huishoudelijke klinkgereedschap. Ontworpen om te werken met aluminium en stalen klinknagels. De klinknageldiameter varieert van 2,4 mm tot 4,8 mm. Elke maat heeft een tip die met een sleutel kan worden verwisseld (inbegrepen in de kit). Fabrikant heeft Eurober gecoate handgrepen voor comfortabele grip. het gereedschap kan zowel met twee handen als met één hand worden bediend. Alle klinknagelaccessoires van kwaliteitsmaterialen in een compacte plastic doos.

Ambachtslieden thuis roemen de kwaliteit van het Duitse gereedschap, de gebruiksvriendelijkheid en de betaalbare prijs. De nadelen zijn het zware gewicht (3,1 kg).

Voordelen

 • Duitse kwaliteit;
 • Kan werken met aluminium en stalen klinknagels;
 • comfortabel handvat;
 • betaalbare prijs.

Nadelen

 • De kaken kunnen gedraaid worden bij aankoop.

ZUBR Universeel 270 mm

Beoordeling: 4.7

ZUBR Universeel 270mm

De ZUBR Universele 270mm klinknagel wordt veel gebruikt in huishoudens en fabrieken. Ontworpen voor klinknagels met een diameter van 2,4-4,8 mm en tegenhangers met schroefdraad M3-M6. De fabrikant heeft de gegoten behuizing van het gereedschap versterkt en het handvat gesmeed. Hierdoor werd de levensduur van het product verlengd. Er zijn speciale uitsparingen in de behuizing waar verwisselbare punten voor elke klinknagelgrootte zitten. En het klinknagelpistool werkt goed met materialen als aluminium, staal, roestvrij staal…

Het model staat op de derde plaats in onze beoordeling. Getuigen roemen het gereedschap om zijn veelzijdigheid, robuustheid en duurzaamheid. Nadelen zijn de vrij hoge prijs en de noodzaak om veel kracht te zetten bij het vastklinken.

Voordelen

 • gegoten lichaam;
 • gesmeed handvat;
 • universaliteit;
 • een breed assortiment klinknagels.

Nadelen

 • hoge prijs;
 • hoge vereiste compressiekracht.

STANLEY MR55 0-69-804

Beoordeling: 4.6

STANLEY MR55 0-69-804

Met de STANLEY MR55 0-69-804 kunt u een permanente klinknagelverbinding maken. Deskundigen roemen de stevige stalen constructie en de ergonomische greepvlakken op de handgrepen. Het product is ontworpen voor klinknagels van aluminium, koper, staal en roestvrij staal, dikte 2, 3, 4, 5 mm. Verwisselbare punten bevinden zich op het klinkgereedschap, voor het vervangen van het klinkgereedschap is een speciale sleutel beschikbaar. Het Amerikaanse ontwerp wordt geassembleerd in Taiwan, wat een gunstig effect heeft op de kosten.

Het klinkgereedschap is slechts één stap verwijderd van het podium in onze productranglijst. . Niet alle gebruikers zijn tevreden over de prestaties. Het gereedschap doorstaat de test van stalen klinknagels met een diameter van 4,8-5,0 mm niet.

Voordelen

 • stalen constructie;
 • comfortabele handgrepen;
 • laag gewicht (0,63 kg);
 • redelijke prijs.

Nadelen

 • geen draagtas;
 • wordt gebroken bij gebruik van klinknagels van 4,8-5,0 mm staal.

Armero A320/104 draaibaar

Beoordeling: 4.5

ARMERO A320/104 ROTEREND

Uniek ontwerp door Spaanse ingenieurs. Het Armero A320/104 klinkgereedschap is uitgerust met een draaimechanisme waarmee u de optimale positie van het gereedschap ten opzichte van de te klinken oppervlakken kunt vinden. Geschikt voor het klinken van verschillende types en diktes van 3,2, 4,0 en 4,8 mm. De deskundigen waren vooral te spreken over de bouwkwaliteit en de handige plaatsing van de sleutel in het handvat. Gebruikte klinknagels zijn gemakkelijk te verwijderen zonder vast te lopen. Weegt 690 g bij een lengte van 29 cm. Het klinkgereedschap krijgt onze waardering vanwege de originele constructie en de hoogwaardige afwerking.

Volgens thuisgebruikers levert het product zeer goed werk voor huishoudelijke doeleinden. Oncomfortabele handgrepen voor langdurig gebruik.

Voordelen

 • draaimechanisme;
 • hoogwaardig vakmanschap;
 • makkelijk te vinden sleutel;
 • eenvoudige verwijdering van gebruikte klinknagels.

Nadelen

 • hoge prijs;
 • ongemakkelijke handgrepen.

ZUBR Master MH500 (31032) tweehandig

Beoordeling: 4.4

ZUBR Master MH500 (31032) tweehandig

Een aantrekkelijke prijs in combinatie met een regelaar voor het spantangmechanisme zorgen ervoor dat de ZUBR Master MH500 klinknagel in ons assortiment zit. De dubbele hendel overtuigt door zijn extra kracht, zodat de handen van de vakman ook bij langdurig werk niet vermoeid raken. De kracht kan worden aangepast afhankelijk van het klinknagelmateriaal. de fabrikant gebruikte een drievoudig getapte klinknagelgrijper, die niet slijt over een lange tijd. De gegoten behuizing verhoogt de duurzaamheid van het instrument. Een plastic bakje tussen de handgrepen voorkomt dat de gebruikte klinknagels worden rondgeslingerd.

Nederlands ambachtslieden gaven in hun recensies vleiend commentaar op het gebruiksgemak, de betaalbare prijs, het stijlvolle uiterlijk. Een nadeel is dat er geen sleutel is om de sproeikoppen te vervangen, noch een draagtas.

Voordelen

 • hefboommechanisme;
 • inspanningsregelaar;
 • Stangencontainer;
 • betaalbare prijs.

Nadelen

 • Geen sleutel en geen koffer.

Kobalt 243-547

Beoordeling: 4.3

Kobalt 243-547

Het klinkgereedschap Kobalt 243-547 heeft een tweehandig ontwerp. Het Chinese gereedschap heeft de aandacht van de deskundigen getrokken met zijn robuuste stalen behuizing en met Eurober beklede handgrepen. De fabrikant beveelt het gebruik aan van aluminium of stalen klinknagels met een dikte van 2,4 tot 4,8 mm. Hefboom-vouwmechanisme biedt hoge kracht, krachtige hefboom maakt lange handgrepen. Het model raakt onze ranglijst voor zijn redelijke prijs, goede kwaliteit, betrouwbaarheid.

Gebruikers wijzen op het effectieve werk van het apparaat met aluminium klinknagels, mooie twee-componenten pads op de handgrepen, een kleine fysieke kracht van de handen bij het knijpen. De keerzijde is dat er niet genoeg sleutel is om de bits bij de hand te houden, en de blisterverpakking is geen vervanging voor een volwaardige koffer.

Voordelen

 • betaalbare prijs;
 • stalen behuizing;
 • Tweedelige grip pads;
 • hefboom-vouwmechanisme.

nadelen

 • geen sleutel en geen koffer;
 • omslachtig.

STAYER Supermax 3116

Beoordeling: 4.2

STAYER Supermax 3116

STAYER Supermax 3116 is een voordelig klinkgereedschap. De tool heeft alle functies die je nodig hebt om comfortabel thuis te werken. Het hendelontwerp zorgt voor grote kracht, dus bij het knijpen merken deskundigen een soepele rit op. Fabrikant levert 4 bits van 2,4 mm tot 4,8 mm diameter. Het spantangmechanisme is uitgerust met een slagregelventiel, wat ideaal is voor het klinken van verschillende metalen. De gegoten behuizing en de driepuntsgreep zorgen voor een lange levensduur. Comfortabel klinken met plastic handgrepen en klinkpotje.

Het ontbreken van markeringen op de sproeiers, het ontbreken van een sleutel voor het vervangen ervan en het ontbreken van een draagkoffer hebben verhinderd dat het gereedschap een hogere plaats inneemt.

Voordelen

 • betaalbare prijs;
 • hefboomarm ontwerp;
 • inspanningsaanpassing;
 • een houder voor de klinknagelstaven.

Nadelen

 • geen markering op de sproeiers;
 • geen sleutel en geen draagtas.

Sibrtech 40543

Beoordeling: 4.1

Sibrteh 40543

Voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen kan het klinknagelpistool Sibratech 40543 met succes worden gebruikt. De fabrikant heeft het mogelijk gemaakt het werkstuk 90 graden te verplaatsen. De machine bevat 4 klinkbits voor klinknagels van 2,4-4,8 mm, alsmede een speciale sleutel. Het is gemonteerd op een PVC handvat. Het gereedschap van Nederlands makelij is gesmeed en heeft een gewicht van 0,75 kg en een lengte van 270 mm. Experts namen het product op in onze beoordeling voor de laagste prijs. Een klinkgereedschap dat perfect is voor incidenteel gebruik in huis.

Gebruikers zijn het meest enthousiast over de betaalbaarheid, het compacte formaat en het eenvoudige ontwerp. Maar de kracht die nodig is voor het klinken is groot, en PVC handvatten zijn niet erg handig.

Voordelen

 • lage prijs;
 • sproeiers en sleutel inbegrepen;
 • Het bedieningsmechanisme is verplaatst;
 • compact formaat.

Nadelen

 • en daarom is een grote hoeveelheid kracht nodig;
 • ongemakkelijke greeplijsten.
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: