De douche: twee in één

Alsons vond de douchekop in twee helften uit. Voor wie ruimte bespaart in de badkamer, maar zichzelf een thuis-spa-behandeling niet wil ontzeggen.

Het Amerikaanse bedrijf Alsons volgt de modetrends op de voet uw douche moet twee douchekoppen hebben: de grote douchekop voor het "regeneffect" en een kleine mobiele douchekop voor hygiënische toepassingen. Maar het plezier kan echt worden beleefd in een compacte vorm! Daarom is de In2ition twin-head uitgevonden ( van. «intuïtie" )- twee-in-één oplossing.

Afgebeeld: In2ition douchekop van Alsons.

Op het eerste gezicht lijkt de In2ition is een eenvoudige handdouche. Maar de douchekop bestaat eigenlijk uit twee helften «buiten" De douchekop blijft aan de muur bevestigd, en het "hart" van de douchekop blijft aan de muur bevestigd afneembaar.

Je kunt de helften tegelijk gebruiken zowel aangesloten ( krijg je een grote oppervlaktedouchekop ) of losgekoppeld ( als vaste douchekop en handdouche tegelijk ).

Afgebeeld: Alsons In2ition douchekop.

Er zijn verschillende modellen in de Alsons-collectie: u kunt kiezen uit vier of vijf soorten jets, en ook massage- of aerated showers zijn verkrijgbaar. Met de aan/uit-schakelaar kunnen de douchefuncties worden ingesteld.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Olivier

    Ik vraag me af of de douchekop en de kraan apart geregeld kunnen worden bij deze douche. Is het mogelijk om de kracht van de waterstraal aan te passen?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: