De Geometrium workshop houdt een masterclass over Hoe een gedetailleerde terms of reference opstellen met een klant

Op 26 september ( dinsdag ) om 20:00 MSc houden de oprichters en mededirecteuren van Geometrium een online masterclass voor interieurontwerpers over "Hoe maak je een gedetailleerde terms of reference met de klant".

Sprekers van de masterclass: Aleksey Ivanov en Pavel Gerasimov, ontwerpers en mededirecteuren van Geometrium.

Sprekers van de masterclass: Alexey Ivanov en Pavel Gerasimov, ontwerpers en mededirecteuren van de Geometrium-werkplaats.

Verberg

Tijdens de masterclass leert u hoe u Terms of Reference opstelt, het ontwerp tot een minimum beperkt, het projectbudget met minimale tijd verduidelijkt, rekening houdt met alle wensen van de klant en snel overeenstemming bereikt over de ToR.

Tijdens de twee uur durende masterclass krijg je ook:

  • Een stapsgewijze communicatiemethode met de cliënt. U weet welke vragen u moet stellen om erachter te komen wat de klant wil en welke oplossingen bij de ToR moeten worden overeengekomen.
  • Begrotingskennis. U zult in staat zijn de klant in één keer te oriënteren op de kosten van voltooide projecten in moderne stijlen.
  • Wijze van opstelling van de TEM. U leert hoe u snel een technische specificatie in een album opstelt en ter ondertekening aan de klant voorlegt.
  • Weten hoe je moet omgaan met angsten en bezwaren van klanten tegen de taakomschrijving. Je weet alle vragen van de klant met vertrouwen te beantwoorden.

Een unieke bonus wacht op alle deelnemers aan de workshop! U krijgt alle templates en vragenlijsten van Geometrium en u kunt een gedetailleerde eisenspecificatie opstellen.

De vaardigheid om een gedetailleerde technische opdracht op te stellen met een klant zal je helpen:

  • Sneller overeenstemming bereiken over projecten.
  • Minder tijd besteden aan ontwerpontwikkeling.
  • De klant precies geven wat hij wil.
  • Breng uw projecten naar een hoger niveau en verdien meer.

De workshop is vooral nuttig voor u als u:

  • Een ontwerper met ervaring. En u wilt professioneel groeien, de kwaliteit van uw projecten verbeteren, het aantal bewerkingen op het ontwerpproject minimaliseren of verminderen.
  • Beginnend ontwerper. En je wilt leren hoe je met de klant communiceert tijdens de eerste ontmoeting en ook tijdens de volgende. Weten hoe u de wensen en behoeften van uw klant kunt achterhalen en deze op de juiste manier in uw project kunt implementeren.

Sprekers van de workshop: Alexey Ivanov en Pavel Gerasimov, ontwerpers en mededirecteuren van Geometrium.

Kosten van deelname:

1500 roebel

Registratie:

>

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: