De muur als hoofdeinde

Bedden worden soms geleverd zonder hoofdbord. En deze hoofdborden moeten apart worden gekocht. Maar wat als je een hoofdbord nodig hebt, maar de standaard hoofdbordset niet voldoet?? Maak een hoofdbord voor de slaapkamermuur!

De sticker kan worden gebruikt als alternatief voor een standaard hoofdbord. Het past goed bij een bestaand effen hoofdbord.

Het hoofdbord verenigt het bed en de muren van de kamer tot één geheel, Neemt de basisinrichting van de kamer over. Geen traditioneel hoofdbord, maar een faux hoofdbord – een vinyl muursticker is net zo goed een oplossing voor je slaapkamer. En het hoeft niet de vorm te hebben van een standaard hoofdbord..!

Een hoofdbord combineert het bed en de muren van de kamer tot één geheel, Ga uit van de belangrijkste decoratie in de kamer. Niet alleen een traditioneel hoofdbord voldoet, maar ook een faux afwerking: een vinyl muursticker kan het werk voor de slaapkamer doen. En het hoeft niet gemaakt te worden in de vorm van een conventioneel hoofdbord!

Verberg

Als een bed met hoofdbord u in de showroom niet aanspreekt, en het standaard hoofdbord niet bij uw interieur past, kunt u met andere materialen een namaakhoofdbord maken.

Vinyl stickers

«Teken" Bed hoofdbord silhouet. Je kunt een hoofdbord uitknippen met een speciale machine van zelfklevend papier. De meest succesvolle zijn imitaties van een smeedijzeren bedhoofdbord met een opengewerkt patroon.

Het voordeel: zo'n sticker kan worden gebruikt om gaten in het behang te bedekken.
Minpunt: je moet de exacte positie van het bed weten. Mobiel – ( schuift 's nachts en overdag onder het podium vandaan Als het hoofdbord weer in het zicht verdwijnt, dan ziet een eenzame bedhoofdbordsticker op de muur er nogal vreemd uit.

Een echt smeedijzeren hoofdeinde is te koud en oncomfortabel om met blote handen aan te raken. De sticker is vrij van deze nadelen. Een hoofdbordsticker kan een goede decoratie zijn. Bijvoorbeeld om bestaande wandpanelen aan te vullen.

Bausi panelen

«gestoffeerd" hoofdbordpanelen. De Panton Chair kan een klassieke boiserie zijn voor de muren van studeerkamers en bibliotheken. Je hoeft ze niet alle vier te behandelen Het is voldoende om de muur die je handen raken als je slaapt volledig te versieren. Een andere optie is de ( tot 110 cm ) lage lambrisering rond de omtrek van de kamer. Ten eerste maakt de ongelijke verdeling van de hoezen het mogelijk het bed visueel in een hoek te "rekken" een muur omhoog. Ten tweede, door zo'n "sokkel." Aan de andere kant van de kamer kun je het "hoofdeinde" herschikken en zelfs het bed in een hoek trekken zonder de muur te bevuilen.

Wandbekleding hoeft niet "houtspecifiek" te zijn. Fabrikanten bieden een scala aan opvallende opties, waaronder textiele wandpanelen.Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: