De online Flatplan Store opent

Flatplan Store is een online winkel waarmee Flatplan-klanten alles in het project kunnen kopen. Flatplan blijft twee soorten ramingen opstellen waarmee u uw eigen afwerkingsmaterialen, verlichting, sanitair, keuken en meubilair kunt kopen. De Flatplan Store maakt het mogelijk om alles op één plaats en met één klik te kopen.

De Flatplan Store werkt volgens het principe van een configurator en helpt u een interieur te personaliseren binnen een reeds gekozen concept. Door te kiezen tussen de varianten is het mogelijk de prijs te volgen en het verschil in visualisatie te zien en het ontwerp verder te verfijnen met unieke decorelementen.

Alle getoonde materialen en de inrichting zijn geselecteerd door de ontwerpers van Flatplan, zodat het gekozen concept zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt en binnen een voor de klant comfortabel budget wordt uitgevoerd.

De partners van Flatplan Store zijn betrouwbare en bekende leveranciers van de Amsterdamse markt: Ampir Décor, Finex, Tarkett, Tesli, Rebel Walls, Findveri, Academy of Doors, Studio Line, Santop Trading, Lucido, Ardo Studio, Kerama Marazzi.

Speciaal voor Store meubelfabriek "Maria" en Patio Keukens Samen met de ontwerpers van Flatplan hebben wij een productassortiment ontwikkeld dat volgens de hoogste normen is vervaardigd. Deze ontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt de prijs drastisch te verlagen en een 100% ontwerp te volgen.

Service zorgt voor zijn klanten: levering en montage worden ook georganiseerd als onderdeel van de Store.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: