De winnaars van de wedstrijd "Badkamer: rationeel Italië" terug uit Kenia

De prijs in de Pinwin competitie en de

Alexey Belyanin: «Wilde dieren missen de vriendelijkheid en charme die we gewend zijn te zien in tekenfilms… «Aardig" Nijlpaarden kunnen op een passerende jager afstormen en hem met het geweer in zijn geheel opslokken als hij onvoorzichtig te werk gaat. Een aap gaat gemakkelijk aan tafel zitten en steelt de lekkerste croissant van het bord, uitdagend in je ogen kijkend

Kirkunova Elena: «Bedankt om mijn droom waar te maken! Kenia is echt een geweldig land, zeer interessant en veelzijdig. Dankzij de uitstekende organisatie konden we in zo'n korte tijd alle pracht en praal zien"

Ignatova Ekaterina: «Het eiland boeit zeker door de natuur – het contrast van donkere ruwe kliffen, wit zand, weelderig groen en turquoise water. Het prachtige hotel gaat op in de omgeving en maakt er op natuurlijke wijze deel van uit. Hier vindt iedereen zijn eigen interesse, ontspannen bij het zwembad, wandelen over het eiland of de zeefauna verkennen"

Kaverin Alexey: «Het is onmogelijk om alle indrukken in een paar woorden te beschrijven.. Ik bracht 9 onvergetelijke dagen door, zag een avond een glimp van Dubai, ontdekte Kenia en de wereld van de wilde dieren, zag veel wilde dieren in het wild, leeuwen, luipaarden die hun nachtelijke prooi afmaken, kuddes zebra's en antilopen, olifanten en giraffen, grote aantallen nijlpaarden die vreedzaam water putten"

Irina Miskun: «Elke dag was anders en bijzonder, maar met een maximale emotionele intensiteit! Dit omvatte een boottocht op Lake Naivasha, een trip naar Kenya National Park. Trouwens, daar hadden we ook geluk! Het geluk om bijna alle inwoners van deze plaatsen op één avond te zien! We maakten kennis, sprongen en probeerden zelfs een vuur te maken met de Maasai stam die in harmonie met de natuur leeft. Zelfs de sloppenwijken zijn niet gespaard gebleven

Chashkina Alena: «Jumbo ( hallo )-het woord waarmee Kenia begint. Het is een woord dat we hoorden bij aankomst in Nairobi en dat ons overal in Kenia volgde. De tweede verbazingwekkend opvallende zin is Akuna Matata ( geniet van het leven ) dat werd bijna het motto van onze groep! ) Kenianen, leuke, goedaardige mensen. Tijdens de hele reis werden we met warmte en een glimlach begroet. Elke dag werd gekenmerkt door compleet nieuwe emoties

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: