De woonkamer van een jong meisje: concept ANC

Dit soort huiskamerfoto's kan veilig worden gebruikt in kleurentherapiesessies ter voorkoming van melancholie of seizoensgebonden depressie.

Concept ANC opvallend designproject – winnaar van de wedstrijd "Beste woonkamerinterieur.

Belangrijkste "bijdrage" Het ingewikkelde en onconventionele kleurenschema draagt bij tot de originaliteit van deze kleine woonkamer. De auteurs van het ANC-concept hebben bewezen dat de flat van een jong meisje niet in pastelkleuren hoeft te worden ingericht. Het ziet er geweldig uit met energieke kleuren en ongewone combinaties. De dichte bordeaux-bruine gordijnen, de moerasgroene bank met veelkleurige kussens, de vierkante poef met zijkanten in verschillende kleuren, en de rode vloervaas in de hoek… Niet iets wat je vaak ziet op foto's van woonkamers. Daarboven zijn groene deuren met een witte deuropening, blauwe muren en een grappige poster in de eethoek. Dit kan een ontwerpstatement zijn dat precies het karakter van de eigenaar uitdrukt Een positief en vrolijk meisje.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: