Dubbele meridiaan

Veelzijdige collectie van Meridiani – voor thuis en buiten.

Meubelfabrikanten brengen steeds vaker het comfort van een gezellige woonkamer in de tuin of op het terras. Het buitenmeubilair is nu net zo comfortabel als thuis. Dankzij de duurzame materialen is het ook een artikel voor dubbel gebruik. In de zomer is hij bestand tegen slecht weer in de tuin, en in de winter staat hij prachtig in huiskamers. De Cloud collectie van het Italiaanse merk Meridiani.

Het frame van de bank met trendy bobbelige zitting is gemaakt van gebleekt iroko hout. Dankzij de zomerregens en de vochtigheid zal het hout oxideren en een edele zilverpatina ontwikkelen. De stoffen voor de bekleding zijn passend waterafstotend. Het assortiment omvat ook een dagbed en een fauteuil. Metgezellen zullen Bongo-tafels zijn in de stijl van Cubaanse trommels. Modellen in diverse vormen en maten, in diverse tinten, kunnen binnen of buiten het huis worden opgesteld (variant in glanzende lak alleen voor gebruik binnenshuis ).

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: