Eclectische elegantie: interieur van de flat in een nieuw gebouw door Sergei Khrabrovsky

Het door Sergei Hrabrovsky ontworpen interieur van de flat toont rustige elegantie in de rijke tinten wit, die als achtergrond dienen voor de kleurrijke accenten. gezellige meubels, antieke beeldjes en expressieve verlichting. Wat maakt dit project nog meer zo aantrekkelijk??

Dit ontwerp voor een nieuwbouwflat van de ontwerper Sergei Hrabrovsky was een concurrent op het webportaal en won de eerste plaats. Flat van 105, 74 sq.De ( master en gast ) twee slaapkamers, de ruime woonkamer en de aangrenzende keuken zijn ingedeeld met de maximale gangfactor verlaagd. Het resultaat is een comfortabel geplande leefruimte, met een veelzijdige interieurarchitectuur.

Stijl

De rustige elegantie van het interieur wordt versterkt door het lichte, pretentieloze classicisme in combinatie met hedendaags comfort. De ontwerper heeft als basiskleur wit gekozen, met een vrij breed scala aan warme tinten, waardoor de omgeving volumineus wordt.

Woonkamer

In de woonkamer is het dominante wit de achtergrond voor kleurrijke accenten in een afgemeten gematigdheid ( bekleding van de bank, decoratieve kussens, een schilderij aan de muur, potplanten ). Elementen in ingetogen paars, rood, groen en een subtiel vleugje blauw verstoren de waardigheid van de kamer niet en maken deze tegelijkertijd levendiger. Zeldzame donkerhouten details voegen drama toe aan de kamer. Het interieur is nogal eclectisch.. De woonkamer zit vol retrostijl ( bijvoorbeeld vloerlampen in de woonkamer ) en klassieke stijl ( hoge plinten, wandpanelen, antieke beeldjes, een ronde houten tafel in de gang ).

De kroonluchter in de zithoek heeft een klassieke vorm maar een minimalistisch ontwerp, de vorm van de meubelgrepen en de algemene geometrie van het meubilair, de ovale salontafel met een verguld uiteinde, de details in metaal.. is een transparant vleugje art deco. De woonkamer is rijk aan textiel; de bank, fauteuils en poefs zijn een lust voor het oog met hun vloeiende contouren. Witgekalkte lichtbeige gordijnen en een vloerkleed vormen een warm contrast met de gladde, geborstelde wandbekleding, schoorsteenmantel en parketvloer.

Keuken

De keuken grenst aan de woonkamer en deelt de ruimte met het eetgedeelte. Ook hier heerst eclecticisme, dat echter met minder expressieve middelen tot stand is gekomen.

Terwijl het moderne, klassieke eetgedeelte wordt uitgedrukt door de tafel en gemakkelijke stoelen, is de keuken, met zijn minimalistische ingebouwde, overzichtelijke meubels en apparatuur, minimalistisch.

Corridor

De gang naar de slaapkamers weerspiegelt de stijl van de flat.. meubels en accessoires in Art Deco en Klassieke stijl. Maar het is intiemer en mysterieuzer, dankzij het grote aantal donkere details en de beige kleur van de muren. De vloer in de gang is bekleed met steen precies hetzelfde als in het keukenschort.

De slaapkamer

Het interieur van de master bedroom is fantastisch eigenaardig en weerspiegelt het persoonlijke karakter van de kamer. Hier maakt de beige kleur van de gemeenschappelijke ruimtes plaats voor intieme grijstinten. De muur achter het gezellige tweepersoonsbed is versierd met schubben patroon. Het ontwerp van dit patroon en de vormen van lampen, donkere schermen en karmozijnrode fauteuils, lichte meubels en de algemene grilligheid van de lijnen laten ons opnieuw de esthetiek van de Art Deco in de omgeving zien. Kamer vol lucht en licht dat door het grote raam naar binnen stroomt. Enkele details van plexiglas in het interieur zorgen voor een lichte noot.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: