Een kinderkamer inrichten: 30 workshops voor kinderen en volwassenen in één boek

Hoe je van een kinderkamer een creatieve ruimte maakt, hem snel en met een budget mooi maakt en toch leuk is voor het hele gezin? Kijk voor drie dozijn ideeën met gedetailleerde instructies over hoe ze tot leven te brengen in Tatyana Makurova's nieuwe boek.

Het boek "Hoe een kinderkamer in te richten" Gepubliceerd door Mann, Ivanov & Ferber in 2015. Haar auteur.. moeder en bekend blogger Tatiana Makurova, die besloot enkele eenvoudige tips te delen over hoe je op een intelligente manier speelruimte kunt organiseren en een unieke en creatieve sfeer kunt creëren in de kinderkamer.


Lees ook:

  • Een nachtlampje maken met een bord
  • Gordijnen voor een nautische kinderkamer
  • Garderobe huis

De inhoud is verdeeld in drie hoofdstukken. In de eerste.. «Decoratieve artikelen" — Leer hoe je bijzondere gordijnen en placemats maakt, sprookjesachtige mobiles inplakt, kussens maakt en allerlei soorten interieurdecoratie doet. Het tweede hoofdstuk "Opslag voor kinderen" vertelt waar kindertekeningen en "park" kunnen worden opgeslagen een verzameling auto's, waar speelgoed en potloden kunnen worden opgeborgen. Hoofdstuk drie, "Spelen in de kinderkamer." Toegewijd aan het maken van de favoriete huizen, tenten, schermen en speelmatten voor kinderen.

Nog maar 196 pagina's in het boek drie dozijn originele masterclasses. En allemaal.. met gedetailleerde stap-voor-stap instructies en foto's die elke fase van het werk illustreren en een lijst van de benodigde materialen. Deze laatste vereisen niet veel zoekwerk en zijn in elke winkel te koop. Bij het boek zit een handige bijlage Twee grote patroonvellen maken het werk gemakkelijker en comfortabeler. Aan het eind van het boek Tips voor het werken met verschillende materialen. En ook een lijst van auteurs die werk voor het boek hebben bijgedragen, met links naar hun websites en blogs voor inspiratie.


Lees meer over 'Hoe richt je een kinderkamer in' en uitzoeken waar je het kunt kopen.


Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: