Een klok in de keuken kiezen: 12 designmodellen

In dit artikel stel ik voor om kennis te maken met de wandklok voor de keuken, die door zijn ontwerp een geweldige aanvulling op de wanddecoratie zal zijn, zal het interieur van de keuken meer creatieve en positieve stemming geven.

We brengen veel tijd door in de keuken, dus is het belangrijk om een sfeer van lichtheid en levensvreugde te creëren. Designer wandklokken zal zeer nuttig zijn voor ons Overweeg ongewone foto's van klokken.

1. Een klok met wandelaars in de vorm van een mooie theepot of een kopje De beste manier om van uw keuken te genieten en sfeer toe te voegen aan uw heerlijke en geurige thee.

Modellen in de vorm van een kopje koffie of met een decoratie van koffiebonen zullen vooral door liefhebbers van deze edele drank worden gewaardeerd.

En zal helpen om 's morgens wakker te worden net zo goed als een espresso.

2. Wat is een ontbijt zonder omelet? Klokken in de vorm van een ei, een gebakken ei of een gebroken eierschaal zullen zowel kinderen als volwassenen doen glimlachen. Je zult het ontbijt met hen nooit missen!

3. Lepels, vorken en messen Horloges met kastjes of wijzers in de vorm van een cutlery zien er cool uit in de keuken en herinneren je eraan wanneer het tijd is om te eten.

4.Sappige vruchten Een wandklok met een kleurrijk fruitmotief, zoals een sappig schijfje sinaasappel, perzik of peer. Kleurrijke afbeeldingen zijn een geweldige aanvulling op uw keukenontwerp en zorgen voor goede eetlust en een vrolijke stemming. Vergeet het nut van groenten niet: zoek naar hangers in de vorm van sappige tomaten, ringen van rode uien of heldere paprika's.

5. Bloemen thema Een met mooie en heldere kleuren versierde wijzerplaat voegt heldere kleuren toe aan het keukeninterieur, wat zeker zal bijdragen tot een goed humeur en eetlust.

6. Zwitserse kaas Een klok die eruit ziet als een plak kaas zou geweldig staan in een keuken… Kijkend naar de klok, is het onmogelijk om de drang naar een plakje kaas te weerstaan…

7. Sushi Klok Voor liefhebbers van de oosterse keuken zou een klok in de vorm van een verrukkelijke sushiset een perfecte aanvulling zijn op een keukeninterieur. Of tenminste handen hebben die op stokjes lijken..!

8. De klok is een keukenapparaat Klokken die lijken op keukenapparatuur zoals koekenpannen, keukenweegschalen, roosters enz. kunnen ook mooi staan in de keuken. Op een leistenen klok zoals hier afgebeeld kun je je eigen ontbijt tekenen!

9. Nu is het bedrijfstijd – nu is het vrije tijd Een ironische klok in de vorm van een sushi set… Doppen van bierflesjes. Niet alleen voor vrijdag.

10. Designer Klok Schik de figuren in een strikt cirkelvormige opstelling of maak een chaotische compositie. Met een klok als deze kunt u uw tijd beheren zoals u wilt – letterlijk!

11. Servetklok Het zijn niet alleen grootmoeders die hun interieur graag versieren met gehaakte servetten – dit is een van de elementen van de populaire lamb chic stijl. Je kunt een servet op een commode leggen of een opengewerkte klok aan de muur hangen, een praktische imitatie van een kanten klok.

12. Tuin/tuin Je kunt ook een kleine tuin hebben in een stadsappartement. Twee-in-één klok en bloempot. Bespaart ruimte en maakt het mogelijk kruiden te kweken in de keuken

Een klok kiezen

Klok Baxter Medium 106101 van Eichholtz Woodclock door Horm Klokschroef Hercules 107037 door Eichholtz
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: