Een tweepersoonskamer in minimalistische stijl in een COPE-M-PARUS-huis: door Timur Bobkov

Het project van de ontwerper Timur Bobkov is een goed voorbeeld van hoe het karakter en de hobby's van de flatbewoner de inrichting en het ontwerp van de gebouwde omgeving beïnvloeden.

Informatie over de flat: Appartement met één slaapkamer van 68 m². m op de 16e verdieping van een paneelgebouw van 18 verdiepingen van de serie COPE-M-PARUS aan de rand van Amsterdam.

De eigenaar van de flat: jonge ondernemer.

De wensen van de klant: grote hoeveelheid ingebouwd meubilair, stijl- minimalisme met een vleugje respectabele chic.

De combinatie van contrasterende kleuren in de kamer verandert de ruimte in een stijlvolle ruimte vol energie en licht.

Platte indeling van de COPE-reeks na conversie.

De eigenaar van deze flat een zeer actieve en vrolijke jonge ondernemer die waarde hecht aan hoogwaardige architectuur. De indeling van de COPE-serie paste hem goed, dus na tussenkomst van de ontwerper bijna ongewijzigd- er verschenen alleen extra scheidingswanden voor meer gedetailleerde zonering.

Zo is de eigenaar in zijn vrije tijd actief in de sport ( snowboarden, skiën, duiken ) en bezit hij twee sportmotoren. De hobby's van de klant hebben de indeling van de flat beïnvloed speciaal gebouwde opslagruimte voor sportuitrusting en uitrusting.

Het ontwerp van de flat is laconiek en functioneel met een duidelijke geometrie van de ruimtelijke compositie. De flat is klein, dus de ontwerper probeerde de ruimte van de flat visueel te vergroten door wit als hoofdkleur te gebruiken en de flat uit te rusten met schuifdeuren en glazen scheidingswanden.

De woonkamer is wit geschilderd, maar dankzij de warme verlichting lijkt het alsof hij is opgewarmd door de ondergaande zon, waardoor onnodige kou uit het interieur verdwijnt.

Het werkgebied is interessant ontworpen het zit langs het raam en biedt plaats aan meer dan één persoon.

Het keukenblok heeft, net als andere opbergsystemen, blanco fronten. Alle keukenapparatuur is ingebouwd of verborgen achter deuren.

De loggia heeft een eethoek met een originele bar die zich uitstrekt langs de raamopening.

De klant houdt erg van de combinatie van kristalwit en zacht blauw.. dus werd een contrasterende muur gemaakt die een inloopkast verbergt.

Om de slaapkamer niet vol te zetten met meubels, besloten ze een bed met een functioneel hoofdeinde te plaatsen.

De witte kleur maakt de slaapkamer optisch groter, de blauwe vult het met zee frisheid en energie.

Op verzoek van de eigenaar van het appartement werden het toilet en de badkamer gecombineerd.

Een project van de ontwerper Timur Bobkov- inschrijver voor "Beste 3D-project voor een flat tot 70 m². " op

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: