Een vorstelijke coup

De producten van Dornbracht worden gebruikt in de badkamers van het onlangs gerenoveerde hotel Imperial Talion, dat gevestigd is in een paleis in de Scandinavische hoofdstad.

Afgebeeld: Hotel Talion Imperial.

Het vijf-sterren Talion Imperial Hotel- Petersburgs enige hotel van deze klasse, gevestigd in een historisch 18e-eeuws paleis. In 2010 vond Dornbracht een nieuw onderkomen voor zijn keukens. werd het hotel uitgebreid en gerenoveerd, met behoud van de vorstelijke sfeer van het keizerlijke Nederland. Het interieur is overwegend classicistisch met Empire en Barok invloeden, terwijl veel details uit de 18e eeuw bewaard zijn gebleven en zorgvuldig zijn gerestaureerd.

Op de foto: badkamerinterieur in het Taleon Imperial.

Het meubilair van bekende Europese fabrikanten ( Ezio Belotti, Angelo Cappellini, Provasi, Poltrona Frau, enz. moet het historische imago van het Thalion Imperial Hotel versterken. ) en antiek. Aan de inrichting van de badkamer is veel aandacht besteed Ze zijn uitgerust met sanitair van de Duitse merken Dornbracht en Villeroy& Boch, in het bijzonder een Madison-collectie in de klassieke stijl van Dornbracht.

Madison Collectie.

Het Madison assortiment omvat ook kranen, accessoires en douchekoppen. De kranen hebben een historische stijl en kunnen zowel in de badkamer als in de keuken worden gebruikt. Het assortiment omvat kranen ( met รฉรฉn of meerdere gaten, boven het hoofd, aan de muur en andere. en aparte kranen voor warm en koud water. Verkrijgbaar in twee afwerkingen: gepolijst chroom en mat platina. Madison kranenserie is bekroond met de Amerikaanse KBB Product Innovator Award.

Ontdek het hele Dornbracht assortiment.


Fotograaf Ivan Sorokin.


Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: