Eigendom is verzekerd in de herfst

Vrijwel alles kan tegenwoordig worden verzekerd in ons land. Maar het meest populaire type verzekering is van oudsher de eigendomsverzekering gebleven. Het is logisch, want iedereen denkt vroeg of laat aan het behoud van zijn levenswijze en de financiële bescherming van zijn eigendom.

Speciale voorwaarden worden aangeboden aan alle eerste verzekerden in het kader van de campagne "Seizoen van voordelige bouwverzekeringen" van ROSGOSSTRAKH, die geldig is van 1 september 2013 tot 30 november 2013.

Adviseert over verzekeringskwesties
Novikova Elena,
ROSGOSSTRAKH Agent Groepsmanager
+7.919.767.95.00
elena_novikova

Seizoensdiefstallen

Is de bescherming veilig?? Als je nog nooit een diefstal van datsja-meubelen hebt meegemaakt, heb je geluk. Het probleem van inbraken in datsja's wordt bijzonder acuut in de herfst en de winter, wanneer het platteland onbeheerd wordt achtergelaten. Je vertrouwt op een alarmsysteem of een ijzeren deur, maar je neemt een groot risico. Een ijzeren deur maakt het moeilijker voor de crimineel, maar lost het probleem niet op.. ver van de dichtbevolkte stad, zal hij genoeg tijd hebben om de deur open te breken. Alarmen zijn ook geen wondermiddel – Tegen de tijd dat het beveiligingspersoneel bij uw datsja aankomt, hebben de eigendommen de tijd gehad om te worden verwijderd… En inbraken zijn niet het enige probleem.

Andere risico's

Wat zijn de gevaren?? Gevaar kan worden vertegenwoordigd door defecte bedrading of een kachel die brandt, een sigarettenpeuk die door iemand wordt gegooid, nieuwjaarsvuurwerk dat per ongeluk op een terrein wordt afgevuurd… Gezien de dichtheid van het platteland hoeft maar één huis in een dorp in brand te vliegen – en het gevaar is overal.

Wat verzekeren??

De slimme oplossing. Wat kunt u doen tegen deze gevaren?? De enige verstandige oplossing is het verzekeren van uw huis, uw vakantiewoning, uw huis, uw garage, uw flat of zelfs een enkele kamer. De inboedelverzekering kan worden aangevuld met een verzekering van interieur, apparatuur en nutsvoorzieningen, alsmede inboedel.

Wat zijn de risico's van?

Effectieve verzekering. De lijst van risico's waartegen de inboedelverzekering bescherming biedt, omvat: brand, waterschade, natuurrampen, diefstal, diefstal, inbraak, vandalisme, enz. Maar u kunt ook de kosten van woning- en andere eigendomsverzekeringen optimaliseren en geld besparen door de meest effectieve verzekeringsoptie te kiezen. «U kunt de lijst van risico's kiezen waartegen u zich wilt beschermen: een volledig pakket of afzonderlijke risico's, zoals alleen brand. Overigens zijn branden nog steeds de meest voorkomende verzekerde gebeurtenissen die plattelandseigendommen bedreigen Aleksandr Blaivas, vice-president, hoofd van de afdeling Massazekeringen, ROSGOSSTRAKH, zegt. – De verzekeringsvoorwaarden worden ook aangepast op verzoek van de klant, zodat u een polis kunt kopen voor een heel jaar of voor een bepaald seizoen, laten we zeggen voor de winter.Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: