Electrolux EGT 56142 NK

Nam3 plaats rangschikking:

BESTE GASKOOKPLATEN IN HET MIDDELSTE PRIJSSEGMENT

Ga naar beoordeling

Kenmerken Electrolux EGT 56142 NK

Algemene kenmerken

Type paneel gaskookplaat
Installatie onafhankelijk
Afmetingen (BxH) 58 x 51cm
Verborgen afmetingen (BxH) 55 x 47 cm

Branders

Materiaal paneel gehard glas
Een totaal van branders 4
Gasbranders 4
Express brander 1

Bedieningspaneel

De plaats van het paneel zijkant
Schakelt draaibaar
Elektrische ontsteking Er is, automatisch

Kenmerken

Bediening van de gasbrander Beschikbaar op
Gietijzeren roosters er is
Kleur Brander kookplaat – zwart

Beoordelingen Electrolux EGT 56142 NK

Voordelen:Een geweldige oplossing voor een kleine keuken
Nadelen:het is geen nadeel, alleen het feit dat de efficiëntie van gas lager is dan die van elektriciteit; na de overstap van een inductiekookplaat duurde het lang om te wennen aan het wachten tot de ketel kookte
Nadelen:De uitvoering is uitstekend, het pakket is voldoende, de installatie is eenvoudig en vooral het formaat – neemt niet veel ruimte in de keuken in. betrouwbaar merk

De gebruiker heeft zijn gegevens achtergehouden


Voordelen:Stevige roosters, gemakkelijk te reinigen, zeer goed doordacht
Nadelen:Het heeft ons veel tijd gekost om te beslissen welk fornuis we zouden kopen. Uiteindelijk is het deze geworden. Eng, natuurlijk, de zwarte kleur: het is pijnlijk bevlekt. Maar nu ik erover nadenk, wat het fornuis ook is, we vegen het altijd af na het koken… Anders kan het later niet worden schoongemaakt. Waar, het laat strepen achter. Maar ze vallen niet op. En als de schoonmoeder komt, kan het ook gepolijst worden)))) Zeer tevreden met de kleine gietijzeren roosters. Ten eerste zijn ze van gietijzer, zodat het servies er niet op wegglijdt. Ten tweede zijn ze klein. Dus wassen is geen probleem (ik herinner me het oude fornuis van mijn grootmoeder met de enorme gietijzeren roosters dat wassen een straf was). Over het algemeen hadden we voor het koken kleine gietijzeren roosters nodig. En wat ook heel fijn is aan dit fornuis, het zal heel praktisch zijn, als er kleine kinderen in huis zijn: de handgrepen van de branders zitten aan de zijkant, dat wil zeggen, een klein kind kan er niet bij, en de meest bruikbare branders zitten aan de muur, dat wil zeggen, opnieuw, een klein kind kan niet bij de puffende soep op het fornuis. Het veroorzaakt geen ongemak, en het voordeel kan groot zijn. Was niet meteen gewend aan de automatische ontsteking. Je moet de knop ongeveer drie seconden ingedrukt houden, anders gaat het vuur uit. Maar dat is waarschijnlijk maar goed ook, om dezelfde veiligheidsredenen… Al met al ben ik blij met het koken.

Julia Shevereva


Voordelen:Erg handig, makkelijk schoon te maken.
Nadelen:Geen.
Nadelen:Ik hou er echt van, zeer gemakkelijk schoon te maken, gerechten glijden niet uit.

Shabanova Alla

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Sander

    Kunt u mij meer vertellen over de functies en kenmerken van de Electrolux EGT 56142 NK?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: