ELLE DECORATION geeft een prijs

De ELLE DECORATION magazine's Choice of the Year Award heeft zijn winnaars gevonden in de categorieën Object van het Jaar en Professional van het Jaar.

Architecten, ontwerpers en decorateurs kwamen half oktober bijeen in het Erwin restaurant in Amsterdam voor de internationale Design of the Year prijsuitreiking van ELLE DECORATION. De winnaars in de categorie "Voorwerp van het Jaar" gekozen door de lezers van ELLE DECORATION via online voting op belli, wallpaper Venezia;

 • Vloerbedekking- KovërBüro, Palm Heart tapijt, ontwerp van Michaela Schleupen;
 • Stoffen- Pierre Frey, Architectonische stoffencollectie voor Boussac;
 • Licht – Barovier& Toso, een Lincoln kroonluchter;
 • Accessoires – Hermès, VoyageenIkat collectie.
 • Winnaars van de prijs "Professional van het jaar Een panel van 25 ELLE DECORATION-hoofdredacteuren uit de hele wereld. De titels van de "Versierder van het Jaar" werd toegekend aan Ekaterina Fedorchenko. «Architect van het Jaar' was Natalya Belonogova. En de titel "Ontwerper van het Jaar" toegekend aan Ekaterina Elizarova. Silverio Marian, voorzitter van WWTS, ontvangt een speciale prijs voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de Nederlands interieurindustrie.


  Meer details over het evenement zijn te vinden op de website van ELLE DECORATION.


  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: