Fabio Novembre geeft een lezing in Amsterdam

In het Grand Exhibition Centre wordt op 23 november de Dag van de Ontwerper en Architect gehouden. De sprekers zijn Alexei Dorozhkin, Diana Balashova, Nadya Zotova, Stanislav Orekhov, Zhenya Zhdanova, Mila Kolpakova en anderen. Het professionele programma van de tentoonstelling wordt afgesloten met een lezing van de Italiaanse architect Fabio Novembre.

Fabio Novembre – De ontwerper-provocateur die de hele wereld verraste met schokkende objecten, ongewone boetiekinterieurs, heldere installaties en originele reclameaanpak.

Fabio Novembre Geboren in Lecce in 1966, verhuisde hij naar Milaan in 1984, waar hij afstudeerde aan het Polytechnisch Instituut met een graad in architectuur. Daarna woonde en studeerde hij filmregie in New York, waar zijn fascinatie voor de flamboyantie van zijn eigen interieurs en meubels vandaan kwam. Fabio is bekend als auteur van openbare interieurs en design objecten voor merken als Cappellini en Driade. Zijn portfolio van projecten omvat uitstekende tentoonstellingen voor Pepsi, Lavazza, Philips, BMW en Mercedes.

Persprogramma van het evenement:

  • 17:00 – 18:30 – persconferentie
  • 19:00 – 20:00 – lezing voor ontwerpers
  • 20:00 – 20:30 – Q&A

  • 20:30 – 21:00 – Cocktail

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: