Fauteuils in zwart

Welke kleur wordt al jaren beschouwd als de belichaming van klassieke elegantie? Zwart, natuurlijk. Hij was het die werd gekozen voor de speciale editie van de Walter Knoll fauteuils…

Duitse meubelfabriek Walter Knoll Keulen presenteert een nieuwe serie fauteuils op de imm Cologne 2010. Een speciale collectie genaamd de Black Series ( een speciale editie van de Savio Firmino studio. – De ) black serie is volledig in het zwart – van de bekleding tot de poten.

De makers van het meubel zeggen dat zwart de aandacht niet afleidt van de inhoud van het meubel – je hoeft niet te zien waar het van gemaakt is en hoe het gemaakt is. Ten tweede is zwart een aantrekkelijke kleur voor designliefhebbers en liefhebbers van moderne klassiekers ( raakt nooit uit de mode ) en ten derde is het gewoon mooi.

De nieuwe Walter Knoll verenigt vier eerder gemaakte fauteuils, Turtle, Vostra, 369 en MYchair ( dit model won vorig jaar zelfs de Red Dot Design Award – 2009 ). Alle modellen uit de Black Series hebben een gemeenschappelijke afwerking: de poten en zichtbare framedelen zijn afgewerkt in hoogglans zwarte lak, en de stoelen zijn bekleed met zwart leer.


Afbeeldingen van de website zijn gebruikt in dit artikel


Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: