Flat voor een jong stel: een project van het ontwerpbureau Geometrium

Geometrium Design Studio ontwerpt een tweekamerwoning voor een jong gezin met een jong kind en een kat. Het zorgvuldig doordachte interieur is ontworpen voor maximaal comfort van elke inzittende.

Afgebeeld: Interieur van de woonkamer uit een project van Geometrium

De eigenaars van de flat: Een jong ondernemersechtpaar met een zoontje van twee en een kat.

Eisen van de klant:

  • Heb een grote selectie van apparaten en een wijnkast;
  • om werk-, ontspannings- en schilderplekken op het balkon te organiseren;
  • om de kinderkamer zo in te richten dat hij na verloop van tijd gemakkelijk kan worden veranderd in een tienerkamer;
  • Maak twee badkamers, de belangrijkste – en de andere twee – in de gang met badkuip, gast.. met een doucheruimte;
  • een kledingkast in de gang en een grote inloopkast naast de slaapkamer te plaatsen.

herontwikkeling. Voor een perfecte akoestische isolatie werden alle muren in de flat met 7 cm opgetrokken. De keuken is op verzoek van de klant met de woonkamer verbonden. De badkamerruimte wordt vergroot door de gang. De hal en de woonkamer zijn gescheiden door een garderobe. Bestaande inloopkast is vergroot in de slaapkamer.

Kleurenschema. Het kleurenschema voor de flat is lichte kleuren met grijstinten. Lichtarmaturen, kussens, leisteen op de hellingen fungeren als grafische zwarte elementen op deze achtergrond. Lamellen, lambrisering, vloeren en geïntegreerde houten meubels zorgen voor een warme en gezellige sfeer in het interieur. Gele muur verlevendigt het interieur van de kinderkamer. De opdrachtgevers wilden een intiemere sfeer in de badkamers creëren, dus de kleuren zijn donkerder.

Interieur van de inkomhal en gang uit het project van Geometrium

Openbare ruimte. Ik gebruik natuurlijk marmeren tegels als vloerbedekking in de gang en de keuken. In de gang.. Barlinek Eik Caramel Grande hardhouten vloeren. Op de muren.. gips onder schilderwerk, versterkt met glasvlies. In de gang zijn er houten latten met een ingebouwde high-power LED-strip, die werkt als het hoofdlicht. Onmiddellijk bij de ingang van het appartement is er een grote kast voor het opbergen van bovenkleding. Verderop in de hal Nog twee kasten voor buiten het seizoen. Dit scheidt de woonkamer van de gang.

Woonkamer. Vanuit de woonkamer open opslag voor boeken en gesloten- voor het medicijnkastje en zo. Een wijnkast, die de eigenaars al hadden, werd er ook geplaatst. Het accent van het woongedeelte is een betonnen stucmuur. Koperen en matgouden elementen en zwarte ingelijste foto's met rechthoekige panelen vormen het decor. Bijna al het meubilair in het interieur is op maat gemaakt. In het woongedeelte is er een grijze bank, een goud matte tafel Amsterdam, een eettafel voor 6, design stoelen Kai gemaakt van eco leer, en barkrukken Marcel met metalen poten. Verstop vloerlamp geïnstalleerd voor comfortabel lezen. Er is een speciaal complex voor een kat boven een waterkoeler.

Slaapkamer. De slaapkamer heeft een muur achter het hoofdeinde die versierd is met meubels en houten panelen. De hanglampen in de vorm van een ovaal zijn vrij krachtig en zorgen voor een goede verlichting in dit gebied. Hangers boven nachtkastjes zijn vervangen door kandelaars. Grenzend aan de slaapkamer is een volwaardige grote kleedkamer met twee kledingkasten. In de kamer zelf.. Alleen een handige vrijstaande kapstok Calligaris Memorabilia.

Kinderkamer. De kinderkamer heeft een kurkvloer. Op een muur geschilderd met een metallic spuitbus staan houten letters met metalen magneten. De muur achter het bed heeft de vorm van een visgraat nis van hardhouten vloeren. Een diepe U-vormige kast biedt een portaal rond het bed.

Badkamers. De muren en de vloer van de badkamer zijn van leisteen… Plafond – tegelachtig hout. Een grote spiegel en een muur van licht geschuurd grijs pleisterwerk accentueren de kamer. Lamellenplafond met zwarte opbouwverlichting.
De gastenbadkamer volgt hetzelfde ontwerp, behalve dat de wastafelwand betegeld is met houten latten en de overgang naar het plafond. Douchecabine met leisteenmozaïek plafond.

Balkons. De balkons zijn betegeld om op marmer te lijken. Een rode bakstenen gevel wordt aangevuld met zwarte leistenen dakranden. Balkonleuningen zijn dubbel gepleisterd, geïsoleerd en versterkt met glasvlies.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: