Fornelli PGA 45 Fiero WH

Genomen1 plaats beoordeling:

BESTE GOEDKOPE GASKOOKPLATEN

Ga naar beoordeling

Fornel kenmerken
 • PGA 45 Fiero WH
 • Algemene specificaties

  Type kookplaat gaskookplaat
  Installatie onafhankelijk
  afmetingen (BxH) 45 x 51 cm
  Afmetingen voor installatie (BxH) 42.6 x 45.5 cm

  Branders

  Materiaal paneel gehard glas
  Een totaal van branders 3
  Gasfornuizen 3
  Express branders 1
  Triple crown gasbranders 1

  Bedieningspaneel

  Positie van het paneel Voor
  Aan/uit-schakelaars draaitafel
  Elektrische ontsteking A, automatisch

  Kenmerken

  Bediening van de gasbrander beschikbaar
  Gietijzeren roosters er is
  Kleur kookplaat – wit
  Verdere informatie Accessoires: mondstukken voor vloeibaar gas, adapter voor WOK-pannen

  Beoordelingen van Fornel
 • PGA 45 Fiero WH
 • Voordelen:Heeft een ongewoon uiterlijk, grote en krachtige branders, gemakkelijk te onderhouden, goede prijs
  Nadelen:Ik heb het nog niet gemerkt
  Nadelen:Ik gebruik het nu ongeveer twee weken, geen enkel probleem, ik denk dat het zo zal blijven, de oven ziet er betrouwbaar uit en alle mechanismen werken duidelijk

  Vodanova Vika


  Voordelen:– Op de branders staat “Made in Italy”. De hoop is vervlogen – metalen handgrepen – wok – Eurober afdichtingen rond de omtrek van de binnenkant om te voorkomen dat vloeistoffen lekken. Ik heb geen andere pads zoals deze gezien
  Zwakke punten:– CHETAI! De sticker aan de binnenkant begroef hoop -! Voor dezelfde prijs kun je het Europese equivalent krijgen – Geen stekker. Hoewel, zo gaat het tegenwoordig met iedereen
  Nadelen:Had een kleine vrijgezel en lichtpaneel nodig. Er is niet veel keuze bij deze. Deze is de mooiste. We zullen zien hoe het presteert. Misschien verander ik wel van gedachten. De grote brander fluit en ruikt naar verbrand Eurober… De stank is er al een maand en gaat niet weg… Het gietijzer is grof en niet gelakt – het is moeilijk om de pannen erop te draaien. De middelste kookplaat moet vaak worden bijgesteld – hij gaat uit elkaar. Aan de positieve kant, de grote brander is een beest. Kookt in een mum van tijd.

  prospect2006


  Voordelen:Ik hou echt van de manier waarop het eruit ziet!!!
  Nadelen:geen
  Nadelen:Natuurlijk ben ik niet alleen blij met het uiterlijk van het paneel, maar ook met de functies die het biedt. Allereerst is de installatie onafhankelijk en onder de branders bevindt zich een drievoudige kroon. Ten tweede, het is gemaakt van gehard glas en de bediening zit aan de voorkant. De gietijzeren roosters zijn ook een groot pluspunt. De elektrische ontsteking is automatisch. Over het geheel genomen kun je niet anders dan tevreden zijn met de aankoop van deze kookplaat, naar mijn mening.

  Tamara Pajova


  Voordelen:Groot werkoppervlak dat gemakkelijk kan worden ingeschoven Grote brander is ideaal om pilaf te koken)
  Nadelen:Zijn nog niet geïdentificeerd
  Nadelen:Maar ik ben er nog steeds niet achter hoe ik het goed moet installeren..? Ik denk niet dat het uit het werkblad moet steken, want het moet volledig gelijk liggen met het oppervlak!! Of heb ik het mis?

  Mockingbird Vyacheslav


  Nadelen:Drie grote branders, de roosters zijn gemakkelijk te verwijderen, enz.. het fornuis is gemakkelijk te reinigen. Het ontstekingsmechanisme werkt zonder vertraging, de schakelaars zelf bevinden zich dicht bij elkaar en zijn vrij groot, maar ze veroorzaken geen hinder. Ik gebruik het nu een week en ik vind het geweldig. Uiterlijk is aantrekkelijk.

  Kasharin Lena


  Voordelen:Heel mooi. Gemakkelijk te reinigen – gewoon afvegen met een doek of spons. De branders zijn goed gepositioneerd – je kunt er zelfs drie tegelijk gebruiken en het servies past er mooi op. Het kookt snel op de grootste kookzone.
  Nadelen:Als je echt kieskeurig bent – de gietijzeren roosters passen soms niet perfect.
  Nadelen:Als u niet lang bent, let er dan op dat de hoogte van de gietijzeren roosters vrij groot is, zodat potten en pannen hoger zijn dan u gewend bent. Met mijn 157 cm lengte moet ik er nog aan wennen…

  De gebruiker heeft zijn gegevens verborgen


  Voordelen:Mooi. Compact. Functioneel
  Nadelen:Potten en pannen kunnen gemakkelijk omvallen Lijkt geen gasregeling te hebben De meest gezochte brander (de middelste) staat verder weg
  Nadelen:Toen ik reparaties deed, kon ik het nauwelijks vinden in Amsterdam. Voert de functie uit, ziet er goed uit maar heeft enkele nadelen.

  Ilya Kleymenov


  Voordelen:Zeer stijlvol ontwerp. Past goed in een kleine keuken. De HOB brander werkt als een lasapparaat.
  Nadelen:Nog niet gevonden
  Nadelen:Ik had mijn twijfels over de drie branders, maar de praktijk leert dat meer bijna nooit nodig is. Geweldig model. Alles gemaakt zonder onnauwkeurigheden, inkepingen, enz.. De duurzaamheid van het glas is nog niet getest.

  Sergej Makarov


  Voordelen:Uiterlijk, kwaliteit, gemak.
  Nadelen:Niet opgemerkt
  Nadelen:Alle werken naar behoren besteld in een kit met de keuken. Handige kwaliteitshandgrepen. De automatische ontsteking werkt goed.

  Shutenko Vadim


  Voordelen:Ik vind het fijn dat dit fornuis 3 branders heeft, geen 4 zoals vaak het geval is. Drie is altijd meer dan genoeg voor mij. Er is een gascontrole – een pluspunt voor de veiligheid. Automatische ontsteking (na het oude gasfornuis zonder automatische ontsteking is dit een pluspunt).
  Nadelen:Het is een eenvoudig en mooi uitziend gasfornuis, comfortabel om op te koken.

  Korchazhkina Albina

  Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: