Foto in de stijl van de jaren 60

Gewoonlijk is de paskamer in een winkel een utilitaire plaats. Behalve een spiegel, een kapstok en helder licht lijkt er niet veel te doen. Maar de decorateurs Inna Fahnstein en Lina Kalaeva besloten iets anders te doen en richtten de paskamer in met foto's in jaren 60-stijl.

Het kleedkamer idee Geïnspireerd door Sovjet-flats uit de jaren 60. Oude foto's van acteurs werden op een rommelmarkt letterlijk per gewicht gekocht. We kochten daar ook oude Sovjet platen. Samen creëerden ze de juiste nostalgische sfeer in de paskamer. Een winkel als deze zal nooit worden gezien als een gewone outlet!

Make-up kamer idee geïnspireerd door Sovjet flats uit de jaren '60. Oude foto's van acteurs werden op een rommelmarkt letterlijk per gewicht gekocht. Oude Sovjet platen werden er ook gekocht. Samen creëren ze precies de juiste hoeveelheid nostalgische sfeer in de kleedkamer. Een dergelijke winkel zal nooit worden gezien als een gewone detailhandel!

Verberg

Decorateurs Inna Feinstein en Lina Kalaeva ontwierpen een kledingwinkel, waarvan één muur volledig bedekt is met foto's. Het idee is eenvoudig: door naar films van het Sovjet-scherm te kijken, kun je je laten inspireren door hun stijl en imago Makkelijk om een jurk en schoenen te kiezen die bij de tijd passen.

De boetiek zelf is ingericht als een oude Amsterdamse flat, met gelakte hekwerken en meubels uit het midden van de vorige eeuw. En in een van de paskamers zijn de foto's aan de muur geplakt met standaard 'Moment' lijm Zeer dicht bij elkaar, bijna overlappend.

Het idee is geïnspireerd op het Sovjet-verleden, een foto in de stijl van de jaren 60: denk aan al onze films waarin de actie zich afspeelt in een gemeenschappelijk appartement. Er was altijd een kamer met een kledingkast, en meestal was de achterwand van zo'n kast versierd met kuise posters met portretten van nationale filmsterren en popidolen. Het is het soort garderobe dat onze jonge grootmoeders en moeders vroeger droegen. Het is de romantiek van de jaren 60 die deze winkel…

Gebruik een idee om een lege muur in je eigen kleedkamer te compenseren.Zie ook
Projecten van Inna Feinstein en Lina Kalaeva op
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: