Groot landhuis: ontwerper Igor Kazakov

Licht en gezellig huis in de buitenwijken van Amsterdam met een hoge woonkamer ingericht met natuurlijke materialen. De rustige sfeer van deze ruime accommodatie is zeer geschikt voor een ontspannen weekendje weg.

Interieur van het huisje door Igor Kazakov, projectdeelnemer aan de wedstrijd "Best Interior Textile Decoration.

Dit grote landhuis in de buitenwijken van Amsterdam is voor de eigenaar een geliefde plek geworden om te ontspannen: ontwerper Igor Kazakov heeft een interieur gecreëerd dat geschikt is voor een dergelijk tijdverdrijf. De ruime woonkamer met houten vloer en rieten meubels bevordert gesprekken en rustige ontspanning. De eigenaar heeft de eerste verdieping in dit gedeelte weggelaten om een hal met een hoog gewelfd plafond te creëren. Behalve de glanzend zwarte vleugel en de kleine accessoires zijn er geen donkere details in de woonkamer: de kamer lijkt gevuld met licht. Dit effect wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen, elegante stoffen en veel lichtbronnen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: