Hansgrohe brengt emotie in de keuken

De nieuwe Hansgrohe combinaties zijn de oplossing voor de moderne keuken en combineren spoelbak en kraan, intuïtieve bediening en geavanceerde technologie.

De keukencombinaties van Hansgrohe zijn tot stand gekomen in samenwerking met het gerenommeerde Phoenix Design ( Stuttgart ). De hoogwaardige roestvrijstalen spoelbak, mengkraan en bediening, afvoersysteem, bevestigingselementen en aansluitslang zijn inbegrepen. Een complete oplossing die direct in het werkblad kan worden geïntegreerd. De nieuwe apparaten waren te zien op de LivingKitchen beurs in Keulen.

Alle Hansgrohe roestvrijstalen spoelbakken in het assortiment zijn verkrijgbaar als onderdeel van de Keuken Spoelbak Combinatie. Dit zijn de 16 nieuwe wastafelvarianten, die perfect samengaan met de Hansgrohe mengkranen. Geometrische vormen en licht afgeronde hoeken geven de spoelbakken een stijlvolle uitstraling en maken ze gemakkelijk te reinigen. Brede randen een herkenbaar ontwerpelement biedt een extra optie: de ruimte voor 2-gats mengkranen, waarbij de bedieningshendel zich aan de voorzijde van de spoelbak bevindt.

Keukencombinatie met Select-technologie die voorstelt de bedieningsknop direct op de spoelbak te plaatsen. Groot en elegant, het zit aan de rechterkant van de gootsteen en maakt het mogelijk de watertoevoer in en uit te schakelen. U kunt zelfs de waterstroom regelen met de rug van uw hand of elleboog – bijvoorbeeld als u een pot vasthoudt of als uw handen vuil zijn. In de kast onder de gootsteen is geen elektriciteit of extra apparatuur nodig: Select-technologie is puur mechanisch.

De nieuwe Hansgrohe sBox houdt de kast onder de gootsteen netjes en garandeert de betrouwbare werking van de mengkraan. Het is een platte doos waarin de uittrekbare uitloopslang is geïntegreerd. De doos is ontworpen om in standaard keukenkastjes te passen. De lengte van de in de sBox geïntegreerde afzuigslang vergroot de werkradius rond het aanrecht met 26 cm ( in vergelijking met conventionele modellen die zonder sBox zijn geïnstalleerd ). Dit betekent bijvoorbeeld dat u gemakkelijk potten en pannen kunt vullen zonder ze in de gootsteen te zetten.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: