Het B mode project&B Italia en Hermès

Een noviteit op Salone del Mobile 2011 was een meubelserie van het Italiaanse meubelmerk B&B Italia en de Franse fabrikant van kleding, accessoires en parfums Hermès.

Meubelfabrikanten werken vaak samen met modehuizen ( zie. «Couture Jubileum van 30.07.2010 en "Meubels van Borbonese en Matteograssi" van 01.04.2011 ). Deze tandem was ook te zien op de Milan Design Week.. B&B Italia heeft een gezamenlijke collectie met Hermès ontwikkeld.

De samenwerking tussen de twee merken begon vorig jaar met een herlancering van de Jean-Michel Frank ( Jean-Michel Frank ). Het ontwerp is van Antonio Citterio ( Antonio Citterio ) en Enzo Mari ( Enzo Mari ) met medewerking van de creatief directeur van Hermès, Pierre-Alexis Dumas ( Pierre-Alexis Dumas ).
De collectie, die woon- en slaapkamermeubels omvat, is dit najaar verkrijgbaar in de Hermès-boetieks.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Sander

    Wat houdt het B mode project precies in en wat is de samenwerking tussen B&B Italia en Hermès?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: