Hoe een flat isoleren: 10 ideeën

Stapels dekens, afgeplakte ramen, verwarming, stekelige wollen sokken? Maar hoe zit het met meer esthetische methoden?? Maak van een gewone flat een gezellig, warm nest.

1. Meer lichtpuntjes. Een bankkussen met rode stippen, geruite stoelhoezen, een ingelijste zomerfoto.. Eén, of nog beter, twee of drie sappige details helpen om een warme sfeer in uw huis te creëren.

3. Gezonder op blote voeten. Vloerverwarming of een zacht, grasachtig tapijt in groen – het is een genot om in weg te zakken Net wat je nodig hebt om je verkwikt te voelen. Het is een waar genoegen om met blote voeten uit bed te stappen op een warme vloer, waardoor je 's morgens een goed humeur krijgt. En de aanwezigheid van een tapijt verhoogt de temperatuur van de kamer met twee graden.

Op de foto: Meer huishoudtips alleen op ons kanaal

4. Omarm de geschenken van de natuur. Geef uw huis een rustieke uitstraling. Plantaardige motieven op behangpapier, stoffen en alle andere interieuronderdelen kunnen een positieve lading energie geven. Natuurlijke kleuren en materialen, handgemaakt, vers fruit in vazen, bloemen in boeketten en op hoge houten palen Elementen van ecodesign helpen u de kracht van de natuur te voelen, ongeacht het uitzicht vanuit het raam.

Plantaardige motieven op het behang zorgen voor een warme stemming en houden de vitaliteit vast.

 • 50s Line Papers Florette Acid Drop Wallpaper by Little Greene.
 • Behang Anoushka Samara 110040 van Harlequin.
 • Behang Humming Birds 81/1001 van Cole & Son.
 • Behang Cordennet 311005 van de fabriek Zoffany.

Stoelhoezen naaien – Een rijk idee voor het creëren van een huiselijke sfeer. Het is leuk om uw stoelen aan te kleden voor de feestdagen, elk seizoen of gewoon om bij uw stemming te passen. Om de prijs van stoelhoezen binnen het gezinsbudget te houden, probeer een beetje vakmanschap. Voor de omslagontwerpen kun je oude jeans en jurken gebruiken, knopen, strikken – wat je maar wilt!

Afgebeeld: stoelhoes voor koeien van Droog.

5. Stoelen, aankleden! Als je geïnspireerd bent door het idee om stoelhoezen te maken, ga je gang! In het geval van zelfnaaiende stoelhoezen is de prijs vrij laag. Bovendien kun je experimenteren – en nog meer Geef elke stoel bijvoorbeeld een karakter van het familielid dat er het vaakst op zit. Als u besluit de stoelhoezen in een atelier te laten naaien, geef dan al uw wensen aan om het resultaat zonder voorbehoud een lust voor het oog te maken.

6. Laat er licht zijn! Koop alle soorten kaarsen ( aromatische, wassen beelden, LED ) lampen en draagbare verlichting. Met behulp van meerdere lichtbronnen kunt u een kamer indelen en een huiselijke sfeer creëren voor elke gelegenheid Van helder en feestelijk tot kamerachtig en rustgevend.

7. De familiehaard nieuw leven inblazen. Open haard – Het onbetwiste symbool van gezelligheid in landhuizen. Wij raden de bewoners van stedelijke flats aan zich niet van de wijs te laten brengen door de afwezigheid ervan, en een elektrisch of biokanaal aan te schaffen. Warm, veilig en zeer romantisch!

Een veilige elektrische of biohaard in uw stadswoning om u te verwarmen op koude winteravonden. En een elektrische haard geeft je echte warmte.

8. Een druppel creatieve wanorde. Stof uw hobby's af – uw favoriete gitaar of oude schildersezel zal niet op de plank liggen. Creatieve accessoires kunnen gemakkelijk een kameromgeving creëren en een te koud interieur opfleuren. En hou ze bezig door weer een favoriete hobby op te pakken.

10. Laat de zon binnen. Als uw kamer ramen in de schaduw heeft, kunt u de Nederlandse traditie volgen en de gordijnen helemaal overslaan, of u beperken tot een lichtgewicht dekbed of transparante tule. Een andere manier om de zon in huis te halen is in Scandinavië, waar de muren al lang wit worden geschilderd, een kleur die het gebrek aan zonlicht compenseert. Schilderijen of foto's met gele of rode bloemen zouden prachtig staan op een witte muur.

Hang liever gordijnen van doorschijnende stoffen voor de ramen aan de schaduwzijde.

 • Tulle Raika van Armonia di Interni
 • Astral 10565-1T stof van MYB Textiles
 • Tulle Elisabetta van Armonia di Interni
 • Tulle Praga van Armonia di Interni

Tule Raika van Armonia di Interni.Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
 1. Gijs

  Hoe kan ik mijn flat isoleren? Welke ideeën zijn er om de isolatie van mijn flat te verbeteren?

  Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: