Hoe een keuken in te richten in de landelijke stijl

Landelijke stijl komt te hulp wanneer u het koude koninkrijk van glasglans en metaalglans wilt verdunnen, gezelligheid en eenvoudige romantiek van een rustiek huis wilt toevoegen. Om de technieken van de landelijke stijl in de keuken correct te gebruiken, zal het architectenbureau "Victory Design" adviseren.

Wanneer je omringd bent door de betonnen jungle en de metalen en plastic stadswereld, wil je wat plattelandslucht inademen, wat energie opdoen in een rustgevende, aangename omgeving vol licht en de geur van hout. Een plek die bijzonder knus moet zijn is de keuken. De zoete geur van zelfgemaakt gebak walmt rond, en de hele familie verzamelt zich rond de tafel, zielsgelukkig ontspannen van het werk en het hectische tempo van de grote stad. Daarom is het zo belangrijk om uw keuken zo comfortabel en gezellig mogelijk te maken – en licht. De landelijke stijl geeft u een pauze van de stad Het is een landelijke stijl, vaak gebruikt in landhuizen, buitenverblijven, maar ook in moderne stadsflats. Bij het creëren van een eenvoudige, lichte, romantische sfeer in de keuken spelen natuurlijke materialen in lichte kleuren een grote rol.

1. Als vloerbedekking Techniekplaat met uitgesproken houtstructuur past goed bij keukens in landelijke stijl Dit voorkomt dat de vloer glad en ijzig wordt.

Planken voegen warmte en een gezellige houtgeur toe aan de keuken.

 • Kersenhouten vloeren van de Bolefloor fabriek.
 • Fazenda Planking door Bohemian Works.
 • Listone parket van Devon & Devon.
 • Esdoorn van Bolefloor.

2. Keukenmeubels Het is beter als je een lichte houttint kiest. Vermijd glazen deuren en volledig gesloten kasten. Een landelijke keuken hoeft niet zwaar te zijn, dus is een keukenset met een lichte gevel de beste optie. Lichte kasten met traliedeuren zorgen voor een lichte, luchtige keuken.

3. eettafel Landelijk en rustiek. Het moet rustiek en eenvoudig zijn. Kies voor lichte houten modellen met een werkblad dat uit losse latjes bestaat. Voor een rustiek, landelijk keukengevoel vult u de tafel aan met krukjes in dezelfde kleur of bankjes zonder rugleuning. Dit zou ook veel ruimte besparen.. Krukjes en banken passen gemakkelijk onder een tafel.

Een massief houten tafel is het middelpunt van de belangstelling van het hele gezin.

 • Gabrielle Medium Tafel eettafel van Gramercy Home fabriek
 • Eettafel 5325-75200 van Hooker Furniture
 • De Calle eettafel van de Riva 1920 fabriek
 • Eettafel OL1307 van de fabriek Nature Design

Gabrielle Medium Tafel van Gramercy Home.

4. De verkeerde tafel witgoed en sanitair breken de rustieke stijl met hun glanzende, verchroomde glans.

Afgebeeld: 3-oven + module ( gas ) fornuis uit de fabriek AGA.

Maar gelukkig is er een grote keuze aan retro-geïnspireerde apparaten. Fornuis met mechanische klok en ruwe branders, gebogen kranen van koperen schaduw met patina brengen een unieke geest van oudheid in het keukeninterieur.

5. Het decor completeert uw keukeninterieur in een landelijke stijl. Geborduurde handdoeken, linnen servetten kunnen worden gebruikt als decor. In plaats van gordijnen kunt u een lichtgewicht tule van bamboe of katoen overwegen tot het midden van het raam, zoals de gordijnen in landhuizen. Als u niet zonder gordijnen kunt, kunt u het raamkozijn aanvullen met een natuurlijk, lichtgekleurd vouwgordijn. Vazen van klei met oren of stro, houten lepels, rieten kookplaat en kleurrijke, met de hand genaaide handschoenen Deze voegen een extra vleugje rustieke flair toe aan de keuken en maken het keukenontwerp in landelijke stijl compleet.

 • Snijplank AA154 Maggi Massimo
 • HG001B klok van de Authentic models fabriek
 • Schaal AA333 van de Maggi Massimo fabriek
 • De 45820F600 set van Kludi

Snijplank AA154 Maggi Massimo.

6. Voor praktische en decoratieve doeleinden in de keuken kunt u kruiden kweken. Een opvallend accent in de keuken, om de ruimte een natuurlijke uitstraling te geven. En je hebt altijd zelfgemaakte, verse peterselie, uien en dille op tafel…

Een keuken in landelijke stijl een eiland van natuur en eenvoud temidden van een stedelijke zee van glas en metaal.

Uw keuken kiezen

ALNOBRIT keuken van Alno De IOS-M keuken van Leicht Keuken Kiffa/Luna van Mobalpa
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: