Hoe maak je een restaurant?

Architect en restauranthouder Valery Lizunov lanceerde een podcast "Hoe maak je een restaurant??"

De podcast is beschikbaar op Yandex.Muziek, Apple Podcasts, Google Podcasts

Architect Valeriy Lizunov en journaliste Liusia Malkis lanceerde de podcast "Hoe maak je een restaurant?” – waarin zij alle ins en outs bespreken van het opzetten van een café, bar, bistro en allerlei horecagelegenheden, van het kiezen van een locatie tot het maken van uniformen voor het personeel. De podcast zal interessant zijn voor restauranthouders, ontwerpers en architecten die in HoReCa werken en voor iedereen die er ooit van heeft gedroomd een restaurant of bar te openen.

Het resultaat van het eerste seizoen, waarin bekende Nederlands restauranthouders en deskundigen op het gebied van de restaurantmarkt te gast zullen zijn, is de publicatie van het gelijknamige boek. De inhoud is al beschikbaar op de website van Howtocookrest.com – hier kunt u ook de.

In het eerste nummer, met de ironische titel "Aperitief", bespreken Lusya en Valery de levenscyclus van horecagelegenheden en verschillende benaderingen van het bedrijf van sterren van de gastronomische markt, en nemen ze ook het budget voor het openen van een klein café onder de loep.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: