Hoe maakt u uw keuken technisch geavanceerd??

De vorm van de meubels wordt eenvoudiger, de vulling ingewikkelder! Ingebouwde laden zitten vol verrassingen. Je kunt tegenwoordig alles verbergen: apparaten, kranen, gootstenen..

Techniek

Alles wat nieuw is. Twee-in-één apparaten zijn niet langer ongewoon in de keuken. We kunnen afzuigkappen combineren met magnetrons, een TV inbouwen in de koelkast en de laatste kan fungeren als webcam om te chatten via Skype.

Voor deze keuken heeft Binova samen met de Amerikaanse Bose Corporation een Hi-Fi stereo inbouw radio systeem ontwikkeld.

Afgebeeld: de keuken van Binova's eenheid.

Magnetrons hebben geleerd hoe ze brood moeten bakken, het fornuis kan verbinding maken met het internet en de oven kan twee gerechten tegelijk koken op verschillende standen en vervolgens zelf schoonmaken. De conventionele kookplaat wordt een compacte kookplaat met veel functies zoals sudderen, volumeherkenning, supersnelle verwarmingsstand, enz.

Keukenapparatuur wordt tegenwoordig steeds beter en slimmer. Zo kunnen waterkokers bijvoorbeeld worden uitgerust met intelligente warmteregeling, een programmeerbare timer.

Dit warmtebesparende fornuis heeft het allemaal: bakken, braden, roosteren, snel of langzaam koken. En het kan worden bediend door middel van een touch screen.

Afgebeeld: 3-ovens Total Control van de AGA-fabriek.

Professionalisering van de keuken. Het zijn niet alleen gigantische ovens met mooie warmte-instellingen, maar allerlei soorten grills, potverwarmers, wokovens en meer.

Planningsoplossing

Inbouwkeukens. Een moderne keuken is in de eerste plaats ergonomisch gepland. Ingericht, compact, alles binnen handbereik. En de inbouwkeukens hebben een neutrale uitstraling. De ( spoelbak, oven, kookplaat ) werkruimte is vaak verborgen achter een mooi schuifpaneel.

Keukenmeubelen worden steeds vaker getransformeerd: als het werk klaar is, kan de keuken gewoon worden 'weggeveegd' en ziet deze eruit als een verlengstuk van de modulaire set in de woonkamer.

Keukenapparaten, zoals de snijmachine en de vulmachine, kunnen in lades worden ingebouwd en in hun werkpositie worden geplaatst.

Afgebeeld: Tomassi Modula Giallo Zinco keuken.

Ruimteplanning. De makers van deze keukens bedenken steeds meer 'carrousels' voor kasten, ergonomische positionering van de eenheden en nieuwe deuropeningssystemen. Inbouwkeukens worden steeds vaker voorzien van geavanceerde bedieningssystemen voor deuren, laden, uittrekelementen en meer.

Licht

Zuivert de lucht. Een technisch perfecte keuken moet mooi zijn. De afzuigkap is het meesterwerk van de moderne afzuigkappen. Tegenwoordig zuiveren ze niet alleen de lucht, ze zijn ook stiller. Maar hij kan ook verbinding maken met internet en televisie en toont programma's op zijn ingebouwde LCD-scherm. En het mooiste is dat moderne afzuigkappen er precies zo uitzien als modieuze ( bollen, halve bollen, kegels ).

Moderne afzuigkappen hebben niet alleen hun basisfunctie verbeterd, maar ook nieuwe functies ontwikkeld: ze kunnen ook worden aangesloten op internet en televisie. Ze hebben een geïntegreerd LCD-scherm en zien er vaak uit als mooie verlichtingsarmaturen.

Passend bij de stemming. LED-verlichting in de inbouwkeuken die automatisch oplicht wanneer een lade wordt uitgetrokken gisteren. De dag van vandaag is een trend die samenhangt met OLED's LED-lampen van organische verbindingen. Ze passen zich aan, kiezen de kleuren en de intensiteit van de verlichting. Ze voelen uw stemming met speciale sensoren en de slimme Tomima Uw keuken kan worden verlicht met de juiste verlichting.

Voorbeelden van inbouwkeukens met LED-verlichting.

  • De Working Island Light Control keuken van Warendorf.
  • De keuken met glazen front van Warendorf.
  • Keuken S1 truffelgrijs van SieMatic.
  • De Maxima keuken van Tomassi.

Uw keuken kiezen

Tallys blanc et bleu canard van Mobalpa Classic-FS / TOPOS uit de keukencollectie CLASSIC-FS van Leicht Een BeauxArts keuken.02 nikkel kleur uit de BeauxArts collectie van SieMatic
Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Roy

    Hoi! Ik vraag me af hoe ik mijn keuken technisch geavanceerd kan maken. Heeft u suggesties voor slimme apparaten of technologieën die ik kan gebruiken om mijn keuken efficiënter en handiger te maken? Bedankt voor uw hulp!

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: