Hoe spullen op te bergen in een kleine slaapkamer

Als je een kleine slaapkamer hebt, is het de moeite waard deze zo in te richten dat er comfortabel veel spullen in passen. Hier zijn enkele manieren om uw opbergruimte te organiseren en te voorkomen dat u krap komt te zitten.

1. Organiseer een verborgen Opberging onder het bed. Feng Shui experts zullen misschien huiveren bij het idee om dingen onder je bed te leggen, maar het is echt een van de slimste en gemakkelijkste manieren om extra opbergruimte in je slaapruimte te creëren. U kunt een bestaand bed optillen en er bakken onder zetten, of een model met laden kopen. Kies grijze of zwarte containers die niet opvallen. Een andere optie is te denken aan een bedframe.

2. Organiseer Dingen in de kast houden. Gebruik ladeverdelers. Neem de tijd om uw kleren netjes te organiseren, en u zult merken dat er meer ruimte is. En vacuümverpakking is ideaal voor ruimtebesparende opslag van seizoensartikelen.

3. Gebruik Ongebruikte kastruimte. U kunt bijvoorbeeld meer planken inbouwen, nog een kapstok toevoegen of kapstokhaken aan de binnenkant van de deur aanbrengen.

4. Gebruik Meubilair voor twee doeleinden. U kunt bijvoorbeeld uw bureau vervangen door een laag kastje of uw spullen organiseren in een nachtkastje.

5. Foto Gehele wandkast. Het is niet goedkoop, en het lijkt misschien een vreemde oplossing voor een kleine slaapkamer. Maar de waarheid is dat smalle kasten die de hele muur vullen een kamer gezelliger doen lijken dan een lijvig vrijstaand meubel. Kies voor lichtere kleuren om de ruimte visueel te vergroten.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: