Hoe verander je de taal op je Apple iPhone?

De interfacetaal wordt bepaald door de gebruiker bij de activering van de iPhone. De gemaakte keuze kan dan op elk moment worden gewijzigd. Onze experts laten zien hoe je dat doet op je Apple smartphone.

Systeemtaal

Het wijzigen van de basistaal is van invloed op alle iOS-menu’s en systeemapps. Doordat het besturingssysteem de Unicode-normen ondersteunt, kunt u Russischtalige apps gebruiken zonder dat de lettertypen en het uiterlijk van “hiërogliefen” worden vervormd.

Ga naar de “Main” sectie van de smartphone instellingen, gemarkeerd in de schermafbeelding.

Open het bedieningspaneel voor regionale instellingen.

De primaire taal wordt weergegeven in het gemarkeerde gebied op het scherm. Tik erop om het dialoogvenster “Taal” te openen.

Selecteer het nieuwe taalpakket in het “gordijn” dat onderaan verschijnt.

Bevestig de interface schakelaar in het pop-up menu.

Het scherm van de iPhone wordt enkele minuten lang zwart. De melding van de lopende operatie wordt weergegeven voor de duur van de wissel. Zodra de smartphone weer werkt, zie je dat de standaardtaal is gewijzigd in Eng

 • sh. Regionale instellingen geven nog steeds het land van verblijf aan.

  Taal van de toepassing

  Na het vervangen van de basisinterface kan de gebruiker de taal selecteren voor meertalige apps.

  Scroll naar de onderkant van de instellingen homepage waar u een lijst van geïnstalleerde software kunt zien. Voor het voorbeeld hebben onze deskundigen Google Photo gekozen. Tik op de regel met de naam van de toepassing om de instellingen ervan te openen.

  Onderaan het scherm, onder de hoofdrubrieken is er het “Taal”-menu. Voer het in met een enkele tik.

  Kies uit de lijst met beschikbare talen de taal die in de toepassing zal worden gebruikt voor de weergave van menu’s en interface-elementen.

  Tot slot

  Volgens de instructies van onze experts kunt u de basisinstellingen van uw smartphone in een paar eenvoudige stappen wijzigen.

 • Beoordeel dit artikel
  ( Nog geen beoordelingen )
  Patrick Bakker

  Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

  Opmerkingen toevoegen

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: