Hoe Yandex e-mail aanmaken

Een van de handigste en best ontwikkelde diensten van Yandex is e-mail. Een geldig e-mailadres is een terugkerende vereiste voor actieve websurfers. De meeste registratieprocedures voor sites zijn gebonden aan e-mail. Dit is nodig voor het elektronisch ontvangen van documenten en bij de communicatie met elke organisatie. Onze experts tonen u hoe u een Yandex-account aanmaakt.E-mail.

Registratie

De registratieprocedure voor de e-maildienst kan rechtstreeks worden uitgevoerd op de hoofdpagina van de zoekdienst.

Ga naar de Yandex-website en let op de rechterbovenhoek van de browser. Klik op de link met het gemarkeerde kader om door te gaan naar het registratieformulier.

\

In de eerste twee velden met een groene markering moet u uw voor- en achternaam invullen. Kies een login die in uw e-mailadres voor het @-symbool verschijnt. Terwijl u de tekens typt, controleert de dienst automatisch of de code vrij is. Het is raadzaam een neutrale variant te kiezen die in de toekomst voor alle soorten e-mailcorrespondentie kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld, de login “milochka” zal geen goede optie zijn voor het versturen van brieven naar een serieuze organisatie. Stel een wachtwoord in voor toegang tot de mailbox. kleine en hoofdletters van het Romeinse alfabet, cijfers en leestekens gebruiken. Alleen apostrof, komma in hoofdletters en tilde horizontale streep zijn niet toegestaan. Als u de Yandex.Wallet-service momenteel niet hoeft te gebruiken, verwijdert u het vinkje.Wallet service, verwijder het vinkje bij “4”. Koppel uw e-mail los van uw telefoonnummer door te klikken op de link met een sterretje (5) in de schermafbeelding.

In plaats van een mobiele telefoon op te geven, vraagt Yandex u een beveiligingsvraag te selecteren. We klikken op het met een gemarkeerde tekstveld om de hele lijst uit te vouwen. Als er geen geschikte vragen in de typische lijst staan, kan de gebruiker zijn eigen vragen bedenken.

Vul de velden in, gekozen in plaats van een telefoonnummer, voer de verificatiecode in. Kopieer de woorden in het kader en het veld in turkoois gemarkeerd. Druk op de knop gemarkeerd op de schermafbeelding door een drietal, om de registratieprocedure te voltooien.

Selecteer domein

Na het succesvol aanmaken van een nieuwe e-mail account komt de gebruiker in de web-interface van de mailbox. Het eerste wat u moet doen voordat u het gaat gebruiken is uw adres weten.

Klik op het tandwielsymbool op de werkbalk.

Ga in het instellingenmenu naar de groen gemarkeerde sectie in de schermafbeelding.

De pijl toont het keuzerondje om een domeinnaam te kiezen om in de e-mail te zetten na het @ symbool. Standaard wordt op basis van de geografische locatie van de gebruiker de optie “” aangeboden. U kunt het veranderen in internationaal “” of de korte naam van het nationale domein “” gebruiken. Afhankelijk van het type e-mail, kunnen we het delen met andere gebruikers door een brief te sturen of door te sturen in een messenger.

Aan het eind

Met de stapsgewijze instructies van onze experts kunt u in een paar minuten een Yandex box maken.Mail en deel adres met familie of collega’s.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: