Hogarth_art Ruimtefeest

Hogarth_art" salon in ARTPLAY vierde Dag van de Architectuur met een luid galactisch feest.

Vier professionele vakantie op 16 oktober 2015 bij "Hogarth_art" kwamen architecten, ontwerpers, specialisten, journalisten en industrie critici. Het feest werd gehouden in de stijl van een galactisch feest: het publiek werd vermaakt door neon humanoïden, prinses Leia, Aelita en Alice 13. Een kunstenaar op het podium maakte schilderijen met sterrenstof, en de beroemde ontwerper en kunstenaar Andrey Bartenev verscheen voor het publiek in het kostuum van de kapitein van een ruimteschip.

Afgebeeld: Sergei Bender ( TECE ) Alexander Oleshko.

REHAU was de algemene sponsor van het galactische project en werd op het feest vertegenwoordigd door zijn Executive Sales and Marketing Director Andrey Beloedov. De avond werd gepresenteerd door de beroemde showman Alexander Oleshko en Miss Nederland 2006 titelhoudster Tatiana Kotova. Het feest werd bijgewoond en toegesproken door de directeur van Hogarth Sergey Sokolov, hoofd marketing Villeroy& Anton Kuzmin en Sergey Bender, commercieel directeur van TECE.

De gasten van het spacefeest namen deel aan wedstrijden en verloten waardevolle prijzen van de partners, genoten van een indrukwekkende parkourshow en een optreden van Crazybeats, een coverband. De avond werd afgesloten met een opzwepende dj-set en een discofeest, dat tot middernacht duurde.

De foto: Maxim Sklyarov ( Bette ) Anton Kuzmin ( Villeroy&Boch ) Herald Falenkamp ( Hogarth ) Andrey Beloedov ( Rehau ) Tatiana Kotova, Sergey Bender ( TECE ) Alexander Oleshko, Sergey Sokolov ( Hogarth ) Andrey Bartenev.

Afgebeeld: Roman Kuzmin, Yuri Lee ( TECE ).

Op de foto: Gerald Falenkamp ( HOGART_art ) Maxim Sklyarov ( Bette ).

De foto: Sergei Bender ( TECE ) Olga Mikhailova ( HOGART_art ) gast van het evenement, Anna Palivoda ( HOGART_art ) Roman Kuzmin ( TECE ).

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: