Home Cinema Wedstrijd

PinWin 12 opent nieuwe wedstrijden. Deze omvatten "MMS. Beste thuisbioscoop. Het tweede seizoen". De wedstrijd is gericht op zowel aspirant-ontwerpers en -architecten als ervaren professionals, alsmede op installatiebedrijven, d.w.z. alle!

De nieuwe competitie is een voortzetting van het 10e seizoen van PinWin.

«MMS. Beste thuisbioscoop. Season 2" De jury is nu volledig onafhankelijk, aangezien er geen sponsors bij de wedstrijd zijn en elke beoordeling wordt becommentarieerd door professionals van het hoogste kaliber.

Zoals altijd is de wedstrijd een echte gelegenheid om "jezelf en anderen te laten zien", dat wil zeggen, niet alleen om zo openlijk mogelijk over hun werk te praten, maar ook om het werk van de andere deelnemers te beoordelen. We kijken uit naar gerealiseerde home cinema projecten!


Mis je kans niet. Doe mee aan de wedstrijd!


Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: