HP PageWide inkt op waterbasis

HP PageWide inkt voor golfkartonverpakkingen op waterbasis heeft met succes de UL ECOLOGO®-certificering voor milieuvriendelijke inkten behaald en heeft de prestigieuze InterTech™ Technology Award 2019 gewonnen, uitgereikt door Printing Industries of America ( PIA ) belangrijke handelsvereniging;.

Met de UL ECOLOGO-certificering kunnen fabrikanten van golfkartonverpakkingen met succes hun milieudoelstellingen halen en nieuwe groene klanten winnen technologieën en praktijken in uw bedrijf.

UL ECOLOGO-certificering certificeert dat drukinkten en inkt voldoen aan de duurzaamheidscriteria van UL voor de volgende items:

  • Minimaal VOS, zware metalen, ftalaten, halogeenhoudende oplosmiddelen, andere aromatische koolwaterstoffen en schadelijke verbindingen;
  • Milieu- en maatschappelijk verantwoorde productiemethoden;
  • Minimale impact op het milieu;
  • Recycleerbare en herbruikbare verpakking.

HP PageWide True inkten op waterbasis voor digitaal printen op golfkarton winnen prestigieuze prijs InterTech™ Technologieprijs 2019, Erkend door belangrijke handelsvereniging Printing Industries of America ( PIA ).

De onafhankelijke juryleden merkten in hun commentaar op de HP Technology Innovation Award op dat HP PageWide True Water-Based Inks rijke prints produceren op golfkarton zowel gecoat als ongecoat. Bovendien kunnen deze inkten worden gedrukt op voedsel- en gevoelige verpakkingen zonder dat een beschermende laag nodig is en kunnen ze gemakkelijk worden gerecycleerd. Het is ook belangrijk op te merken dat er geen geur is na gebruik van deze inkt.

Bovendien is met succes bewezen dat producten die met HP PageWide inkt zijn bedrukt, volgens de standaardprocedures kunnen worden gerecycled. PTS, een onafhankelijk testlaboratorium, heeft bevestigd dat golfkarton dat op een HP PageWide PMC is geseald, kan worden gerecycled tot een nieuw cellulosehoudend verpakkingskarton zonder dat daarvoor extra handelingen of dure recyclingtechnologie nodig zijn alleen standaardprocedures.

HP PageWide inkt op waterbasis РHet enige product dat voldoet aan de eisen van Intertek voor veilig gebruik van drukinkten en inkten. Met deze inkt bedrukte producten voldoen aan een aantal veiligheidsnormen zoals: Zwitserse verordening, Nestl̩ Richtsnoeren, FDA en EU-kader.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: