imm cologne onthult hoe de wereld leeft

Doe mee aan een nieuw huisonderzoek, TheWorld@Home, en win prijzen!

De Koelnmesse in Keulen, organisator van een van de belangrijkste interieurbeurzen imm cologne, lanceert een project

Vergelijk hoe mensen leven in Duitsland, Nederland, China en de VS. Zoek overeenkomsten en culturele verschillen. Zoek uit hoe zij gewend zijn hun ruimtes in te delen, waar zij hun meubels plaatsen en welke kamers zij het meest gebruiken. Ontdek hoe designmeubelen in het dagelijks leven passen en nog veel meer.

Iedereen kan meedoen, ook anoniem. Vul het formulier in en stuur een foto in van uw woonkamer, keuken of slaapkamer ( of alle drie ). Ze beloven prijzen! De prijzen omvatten een reis voor twee personen naar Keulen, een bezoek aan de internationale meubel- en interieurbeurs imm cologne in januari 2015 ( inclusief een VIP-rondleiding door het door Neri&Hu gecreëerde interieurhuis ) en meubelstukken van projectsponsors.


Lees meer over hetWorld@Home project en doe mee op theworldathome.info.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: