Italiaans portaal

Deuren met fantasie van Bertolotto Porte verschenen in de showroom van Altair.

Het Italiaanse merk Bertolotto Porte maakt al een kwart eeuw deuren. De collecties zijn divers, van klassiek tot high-tech. Materialen- Van natuurlijk hout tot glas en metaal. Decoraties – Van driedimensionale abstracten tot handgeschilderde bloemmotieven. Er zijn meer dan 38 duizend ontwerpen in voorraad. Ze worden allemaal vervaardigd in onze eigen fabriek in het noordwesten van Italië. Dit geeft het bedrijf een volledige garantie op zijn producten.

Bertolotto Porte deuren zijn nu verkrijgbaar in de showroom "Altair" ( . Astana ). In januari presenteerde de showroom de collecties van het merk. De gasten maakten kennis met de geschiedenis van het merk en de verscheidenheid aan modellen door Ekaterina Kozlova, regionaal vertegenwoordiger van Bertolotto Porte. Degenen die dat wilden, konden deelnemen aan een creatieve wedstrijd en een schets van de deur maken.

Bekijk alle modellen van Bertolotto Porte.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Timo

    Hoi lezer, ik zie dat je geïnteresseerd bent in het Italiaanse portaal. Wat voor informatie zoek je specifiek? Ben je geïnteresseerd in de cultuur, geschiedenis, taal of iets anders? Laat het me weten, zodat ik je beter kan helpen. Wat trekt jou aan tot het Italiaanse portaal?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: