IZZO schoonheidssalon

Project door BALCON studio
Ontwerper Ekaterina Astapova

Geschiedenis van de schepping

De eigenaresse van schoonheidssalon IZZO kende de projecten van de BALCON studio al op Instagram. Volgens Anastasia was wat haar aantrok het feit dat de ontwerpprojecten verschillen van andere, elk met zijn eigen individuele stijl, en dit was een bepalende factor bij de keuze met wie zij wilde samenwerken.

De naam van de showroom is overgenomen van een eerder bedrijfsproject. De eigenaar besloot het te behouden, in overleg met het team dat de branding ontwierp. Slechts één letter "Z" werd toegevoegd, om niet verward te worden met naburige kunstscholen.

De ideologie van

De hospita had eerder een manicure studio, en toen besloot ze om full-service schoonheidssalon Letterlijk. Zelfs de plastic verpakkingen van cosmetica zullen worden gerecycled recycling.

Het is niet zozeer een eerbetoon aan de mode als wel een hele ideologie, een manier van leven. Het concept voor de winkel werd geboren tijdens een reis naar Bali vorig jaar. De sfeer van harmonie en vriendelijkheid jegens de natuur inspireerde en inspireerde ons om deze sfeer in de metropool na te bootsen.

Naast het recycleren van gebruikte verpakkingen zal de salon werken gezond voedsel restaurant met een volledig vegetarisch menu. Andere projecten zijn, showroom designerkleding merken, die samenvallen met de waarden van het bedrijf.

Interieur

Samen met de ontwerpster van het project, Ekaterina Astapova, werd nagedacht over de referenties en werden enkele details geïntroduceerd die het ontwerp organisch maken voor Amsterdam.

Om de filosofie van natuurlijke schoonheid en natuurlijkheid te onderstrepen, kozen we voor warme, aardse kleuren en tegels die lijken op natuursteen. Metalen oppervlakken in de kapsalon doen denken aan het element water en geven de ruimte een dynamische uitstraling. De salon ligt immers in een snelgroeiende en veelbelovende wijk in het noorden van de stad, dicht bij zakencentra en grote winkelcentra.

De ruimte moet gedenkwaardig zijn en kan niet zonder accenten, die details zijn geworden van een fuchsia kap en verlichtingsarmaturen met metalen oppervlakken. Ook de grafietpatronen die voor de muren zijn gekozen, doen denken aan de natuur.

De twee verdiepingen tellende ruimte is zeer stijlvol, met verschillende ruimtes.

Op de begane grond receptie, pedicure, manicure, kapper en make-up ruimtes zijn gevestigd. Een echte gimmick Hangende coconstoelen voor de ramen en een podium om foto's te maken.

De eigenaresse wilde graag een aparte kijkruimte van doorschijnende glazen blokken voor het steriliseren van haar instrumenten.

Op de eerste verdieping er zijn schoonheids- en massageruimtes die toegankelijk zijn via de gang. In plaats van muren geperforeerde panelen die een ontspannen sfeer verspreiden, alsof de zon er zo doorheen schijnt.

Dus als je in een bruisende metropool bent, heb je de mogelijkheid om niet vreemd te gaan en in een ruimte te zijn die echt jouw waarden weerspiegelt. Wij waarderen plaatsen als deze vooral om hun delicate evenwicht.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: