Je TV meubel?

Er zijn drie populaire scenario's voor het inrichten van een TV-hoek in uw huis. Probeer uit te zoeken welke van deze benaderingen het beste bij u past. En ga op zoek naar bijpassende tv-meubels…

Een professionele aanpak

Ik ben tegen de TV in de woonkamer in het algemeen… In een thuisbioscoop, in een speciale ruimte, ben je welkom. Maar natuurlijk zullen weinig klanten het met mij eens zijn. En dan hangt het allemaal af van het idee – als je de TV kunt weergeven, dan hangt hij gewoon aan de muur. Als het klassiek is, art deco, art nouveau, dat wil zeggen, stijlen die geen modern design en TV als onderwerp hebben, dan moet het worden verborgen in speciale meubels, op maat gemaakt.

Ik ben tegen televisies in de woonkamer in het algemeen. Maar in een thuisbioscoop, een speciale ruimte, mag dat wel. Maar het is natuurlijk een zeldzame klant die het met mij eens is. En dan hangt alles af van het idee – als je de TV kunt laten zien, dan hangt hij gewoon aan de muur. Als het klassiek is, art deco, art nouveau, dat wil zeggen, stijlen die geen modern design en TV als object hebben, dan moet het worden verborgen in een speciaal op maat gemaakt meubel.

Verberg

Kies meubilair dat trillingen absorbeert en een goede geluidskwaliteit levert. Zowel fabrikanten van apparaten als gespecialiseerde fabrieken werken eraan. Het visuele uiterlijk van het stuk is niet zo belangrijk voor de klant. Hij is zelfs bereid een ronduit saai ontwerp te accepteren als de stand optimaal is afgestemd op de akoestiek. Desgewenst kunt u echter een mooi model vinden tussen de schijnbaar identieke professionele tellers.

De aanpak van een decorateur

Precies het tegenovergestelde is een koopstrategie Zoek palen en paaltjes die bij het bestaande meubilair passen. Bij de keuze van een stuk wordt nauwelijks rekening gehouden met de geluidsverdeling. Het is belangrijk dat de draden niet zichtbaar zijn, en dat het rechthoekige scherm de harmonie van het interieur niet verpest. Het meubilair moet stijlvol, aantrekkelijk en design zijn.

Een professioneel tv-rek hoeft niet te betekenen 'niet mooi'.

Met deze aanpak slaat men twee vliegen in één klap: hoe hoger het niveau van de meubelfabrikant, hoe zorgvuldiger hij omgaat met de geluidskwaliteit. Daardoor komen de stands in het hogere prijssegment akoestisch dicht in de buurt van professionele modellen.

De wens van de decorateur om "het scherm te verbergen" wordt ondersteund door meubelfabrikanten.

Innovatieve aanpak

Als het huis.. De 'slimme', als de apparaten – zijn die welke gisteren nog de krantenkoppen haalden in vakbladen. Het meubilair blijft niet ver achter: het staat op het hoogtepunt van de vooruitgang. Koop banken, bedden met ingebouwd scherm, spiegels die films tonen. TV's die onder een eenvoudige ladekast uitkomen en mooie cocoonstoelen die muziek uitzenden via surround-sound technologie ( in de rugleuning zitten geïntegreerde luidsprekers ).

Moderne meubels en apparaten bestaan in huis op gelijke voet. Maar u moet beseffen dat alle "twee-in-één" producten Kan niet dienen als volwaardige vervanging voor een paar standalone stukken.

Innovatieve badkamermeubels met geïntegreerde televisie.Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: