LEICHT Amsterdam vierde zijn verjaardag

Het vlaggenschip van de LEICHT Duitse keukens vierde zijn tweede verjaardag en presenteerde het belangrijkste nieuwe product van 2015 – de CONCRETE-A keuken.

Op 23 mei 2015 ontving de showroom van de Duitse topkeukens LEICHT in Amsterdam gasten om zijn tweede verjaardag te vieren. Meer dan 80 mensen kwamen LEICHT showroom directeur Dmitry Bukhanov en zijn team feliciteren Vrienden, architecten, ontwerpers, partners en de exportmanager van de fabriek… De gasten genoten tot laat in de avond van verfrissingen, gezelligheid en een verloting van hoge prijzen.

Op de foto: Anna Figut ( LEICHT ) Dmitry Bukhanov ( LEICHT Amsterdam ) en Sven Friese ( Sven Friese ) ( LEICHT ).

De festiviteiten zagen ook de Nederlands première van het topmodel van 2015.. CONCRETE-A keuken, die zich direct bij de ingang van de showroom bevindt. Een bijzonder kenmerk van dit model in een betonnen afwerking die met de hand op de fronten wordt aangebracht, waardoor een uniek patroon ontstaat. De nieuwigheid werd zeer gewaardeerd door de gasten.

Op de foto: Dmitry Bukhanov ( LEICHT Amsterdam ) Alexey Vyazminov ( Architectural Studio A+A ) en Boris Uborevich-Borovsky ( architect ).

Op de foto: Elena Gunderina ( Group sites ) en Sven Friese ( LEICHT ).

Op de foto: Mike Shilov ( Designer ) en Dmitri Bukhanov ( LEICHT Amsterdam ).

Op de foto: decorateurs Ilona Menshakova en Irina Markidonova ( Sisters Design ).

Op de foto: Eugeniy Bezrukov ( Architectural studio A+A ) en Ekaterina Podomareva ( architect ).

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: