LG GA-B489 YEQZ

Nam1 ruimte Rangschikking:

BESTE KOEL-VRIESCOMBINATIES IN HET MIDDELSTE PRIJSSEGMENT

Ga naar beoordeling

LG GA-B489 YEQZ Specificaties

Algemene prestaties

Vriezer onder
Kleur / Coatingmateriaal beige / plastic / metaal
Controle elektronische
Stroomverbruik Klasse A++ (237 kWh/jaar)
Inverter type compressor ja
Aantal compressoren 1
Koelmiddel R600a (isobutaan)
Aantal kamers 2
Aantal deuren 2
Afmetingen (BxHB) 59.5×68.8×200 cm

Cool

Verse zone beschikbaar
Ontdooien van het vriesvak Geen vorst
Het koelkastcompartiment ontdooien Geen vorst
Vakantiemodus er is
Invriesvermogen Tot 14 kg/dag
extra’s superbevriezing, temperatuurindicatie

Volume

totaal volume 360
Volume koelkamer 255
Capaciteit vriesvak 105

Andere kenmerken en functies

Display hebben
Kinderslot daar
IJsgenerator geen
Plankmateriaal glas
Mogelijkheid om de deur opnieuw op te hangen beschikbaar
Geluidsniveau tot 40 dB
Klimaatklasse SN, T
Gewicht 86 kg

LG GA-B489 YEQZ beoordelingen

Voordelen:Loopt als een zonnetje, geen klachten over de kwaliteit. Mooi, past goed bij ons keukeninterieur. Stil (ik heb er ooit twee meter vandaan geslapen – geen ongemak). Maakt af en toe geluid, maar niet te hard, niet te vervelend. Geen verplaatsingsproblemen: moet hem soms uit de weg rollen – laadt er niets uit, en rolt hem zonder problemen weg.
Nadelen:Niet gevonden. Alles is in orde.
Nadelen:Ik vind de prijs/kwaliteit heel behoorlijk. Als ik opnieuw een koelkast zou moeten kiezen, zou het moeilijk zijn om concurrenten te vinden in termen van kwaliteit en uiterlijk, misschien alleen in een andere prijsklasse.

Samarin Sergey


Voordelen:Loopt al een paar weken.. Allemaal leuk tot nu toe
Nadelen:Nog niet gevonden.. Het enige probleem is dat de onderste lade, waar de vershoudzone is, niet volledig kan worden uitgetrokken tenzij de deur 180 graden wordt geopend. maar toch toegang hebben.
Nadelen:Handvat is eenvoudig, niet gemakkelijk te openen. Maar dat is geen probleem. Dacht dat het lawaaierig zou zijn.. maar het is echt stil.

Sorokin Vladislav


Voordelen:Ik ben voorlopig tevreden met de koelkast. Alle voordelen zijn al genoemd.Grote vriezer. het ontwerp .Goede verlichting, uitklapbare glazen plank, scharnierend, gescheiden voedselgebieden, geen vorst, geluidsalarm wanneer niet goed gesloten.87kg gewicht heeft achterwielen – leeg is gemakkelijk te mengen.
Nadelen:Niet voor kleine keukens, omdat de deur (ovaal) van de vriezer (in aanwezigheid van schappen) helemaal open moet en er meer ruimte nodig is (ongeveer 3 cm van de muur) (niet zo beige, meer wit).Het netsnoer komt van boven en is voldoende als het stopcontact zich helemaal onderaan niet verder dan 40 cm ervan bevindt .Prijs en kwaliteit is goed.
Nadelen:De koelkast in een kamer maakt niet meer lawaai dan mijn computersysteem en verstoort mijn slaap niet (hoewel sommige koelkasten nog stiller zijn). De eerste dag maakte het een geluid als een kleine hommel die vast kwam te zitten en het bleef uren aan.

z4z4z


Voordelen:De naam zegt het al – LG QUALITY!!!
Nadelen:niet gevonden.
Nadelen:Hallo iedereen!!! Ik wil u adviseren alleen deze online winkel, zeer responsieve verkopers de prijzen zijn niet groot, ik had een koelkast geadviseerd deze koelkast is zeer goed, ruim, het ontwerp is gewoon super, zeer groot volume van zowel de koelkast en vriezer, als gevolg van de dunne wanden en de deur. Zeer zuinig en stil – je hoort het zelfs ’s nachts nauwelijks of het werkt of niet. kortom geen koelkast maar een sprookje, ik adviseer alleen deze te kopen.

Vitaly Golovach


Voordelen:Handig, begrijpelijk, de planken zijn stevig, en in het algemeen is het geheel zo mooi
nadelen:geen gebreken
Nadelen:Ik ben blij met de koelkast en in de eerste plaats voldoet hij aan alle specificaties van de fabrikant. De onderste plank binnenin is eigenlijk de uitvinding van de eeuw))) Grapje, maar mijn vorige koelkast had er geen en als je wist hoe erg ik zou hebben geleden… Er is een fruitlade in de koelkast. Schapvakken op de deur (vrij standaard op veel koelkasten). En een mooie achtergrondverlichting. De vriezer heeft 3 grote laden, geen achtergrondverlichting, maar die heb ik niet echt nodig

Guliaeva Paulina


Zijn kwaliteiten:Stil, ruim genoeg, verbruikt meer energie dan aangegeven, maar niet kritisch
Nadelen:Stil, ruim genoeg, verbruikt meer energie dan aangegeven maar niet kritisch

Osipov Alexey


Voordelen:Leuk
Nadelen:Brak direct na afloop van de garantie, Maar de garantie bleek apart te zijn voor de koelkast zelf en de compressor apart. Aangezien de compressor effectief bleek te zijn, werd hij onder garantie vervangen. Maar toch moest ik betalen voor de reparatie zelf, het telefoontje, de diagnose. Na een maand gebruik stortte de plastic vrieslade in… Ik heb een nieuwe besteld bij het centrum, die kwam snel en kostte maar 1000r. Na een paar maanden stortte een andere plastic lade uit de vriezer in… Toen hij nieuw was, was hij stil, maar na een korte gebruiksperiode werd hij zo lawaaierig als een oude Sovjet koelkast, en na het vervangen van de compressor is hij ook lawaaierig.
Nadelen:zodra de garantie verliep ging de koelkast kapot. Belde voor een klusjesman van de officiële dienst. Blijkt dat officiële dienst in Nederland één naam is… Ze sturen de bestellingen gewoon door naar verschillende andere one-stop-shop servicecentra die alle bedrijven op een rij zetten. Een week later kwam er een reparateur. de diagnose gesteld en de printplaat vervangen. 9000r in rekening gebracht voor de reparatie. Als gevolg daarvan heeft de koelkast niet gewerkt en werkt nog steeds niet. een probleem blijven hebben met de service. reparateurs begrijpen niet hoe dit ding gerepareerd kan worden en wat ze ermee moeten doen… alles met vallen en opstaan veranderen.

yuri zubko


Voordelen:Ontwerp Enorme capaciteit Geen noodzaak om te ontdooien (zoals bij de oude koelkasten)
Nadelen:schemerig licht
Nadelen:Deze koelkast beviel uitstekend De koperen kleur paste perfect in mijn keuken. Blij met de capaciteit (je kunt de grootste potten op de planken zetten). De koelkast is erg stil, soms voelt het alsof hij helemaal is uitgeschakeld.

Panteleimonov Georgiy


Voordelen:alle
Nadelen:geen
Nadelen:Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik dit model heb gekocht. De koelkast vriest prima en is functioneel en ergonomisch. Ik waardeer de voordelen van het No Frost-systeem, alles ontdooien is veel gemakkelijker en handiger. Maakt geen lawaai of warmte en werkt stil. Krachtig. Ik hou van het display – het is helder en duidelijk en je kunt de temperatuur in de vriezer en in de koelkast zelf op elk moment controleren. De ruimte binnenin is royaal, met veel bewegingsruimte. Ik ruik er geen eten in, het ruikt meestal lekker fris. In het algemeen is het model slim en gelukkig

zaytseva liefde


Voordelen:Groot en ruim. Past perfect in het interieur. Bestemming voor voedselopslag maakt mijn vrouw erg blij. Misschien koop ik er binnenkort nog een voor het landhuis.
Nadelen:Geen
Nadelen:Een geweldige koelkast

Vidyakina Anastasia

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: