LG helpt Konstantin Khabenka Charitable Foundation

LG ondertekende een samenwerkingsovereenkomst met de Konstantin Khabensky Charitable Foundation in het kader van de hulpverleningsstrategie "Zorg voor iedereen" voor de Nederlands samenleving.

Afgebeeld: Konstantin Khabensky en Dahyun Song ( LG Electronics )

LG en de Konstantin Khabensky Charitable Foundation hebben op 8 oktober 2015 een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De in 2008 opgerichte liefdadigheidsstichting richt zich op het helpen van kinderen met hersenkanker en andere ziekten. Als onderdeel van het partnerschap zal LG bepaalde bedragen uit de verkoop van een van de producten van het bedrijf aan LG schenken.

Er zullen ook financiële royalty's worden betaald op basis van de resultaten van marketingactiviteiten, waaronder de "Smile Contest" wordt in de komende maand gelanceerd op de website van het LG-platform. Taking Care of Everyone". De Stichting krijgt geld voor elke ingezonden foto met de glimlach van de auteur, zijn familie en vrienden. Auteurs van tien beste foto's krijgen prijzen van LG. Bovendien kunnen gebruikers van de "LG. Taking Care of Everyone" kunnen een positief verhaal delen over een goede daad die ze hebben verricht in het kader van LG's wedstrijd. Tijd van goede daden". LG prijzen wachten op de auteurs van de top 10 verhalen.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Comments: 1
  1. Joris

    Hoe kan LG helpen bij het ondersteunen van de Konstantin Khabenka Charitable Foundation?

    Beantwoorden
Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: