LG organiseert een voorjaarsrealityshow

Bekijk de hoofdrolspelers van de show "The Clean Experiment", doe mee aan de wedstrijd en win een wasmachine met de stoomwasfunctie TrueSteam van LG.

Op eSteam, en de familie Popov.. conventionele. Doelstelling van de reality show ontdek of een stoomwasmachine het leven van een gezin kan veranderen.

Toeschouwers krijgen niet alleen de kans om het experiment te bekijken, maar ook om deel te nemen aan de wedstrijd. Plaats een link naar de uitdaging op uw sociale mediasite en geef als eerste het juiste antwoord op de uitdagingsvraag. Grote prijs LG's TrueSteam stoomwasmachine. Het is effectiever dan conventionele kranen in het verwijderen van zowel gewone verontreinigende stoffen als allergenen stof, dierlijk haar en plantenpollen, wat vooral belangrijk is in de lente.


Lees meer op de officiële website van LG.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: