Londen nodigt uit voor het Design Festival

London Design Festifal 2015, een bruisend evenement in de wereld van design, vindt plaats van 19 tot en met 27 september in Londen

Het London Design Festival ( London Design Festifal ) werd in 2003 opgericht door Sir John Sorrel ( Sir John Sorrel ) en Ben Evans ( Ben Evans ) en wordt jaarlijks georganiseerd in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Grootschalig evenement trekt ontwerpers, architecten, kunstenaars en gasten uit de hele wereld aan. Het volle programma van dit jaar omvat tot 400 verschillende evenementen en tentoonstellingen van honderden partnerorganisaties. Een van de hoogtepunten van het festival is de traditionele tentoonstelling van Landmark Projects installaties. Productdisplays, innovaties en designvondsten trekken internationale dealers, vakbezoekers en journalisten.

Het festival omvat het niet te missen The Global Design Forum ( 20-25 september ). Designsterren als Ronan en Erwan Bouroullec ( Ronan en Erwan Bouroullec ) Tom Dixon ( Tom Dixon ) Yves Béhar ( Yves Béhar ) Morag Myerscough ( Morag Myerscough ) Wolfgang Buttress ( Wolfgang Buttress &#41 zullen het publiek toespreken;. Zij zullen geavanceerde ideeën over uiteenlopende thema's met het publiek delen. De festivalevenementen vinden plaats op de kleurrijkste locaties in Londen.


Ga voor meer informatie naar de officiële website van het evenement.


Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: