Lumi vernieuwt de garderobe

Lumi heeft zijn modulaire garderobecollectie voor het nieuwe herfstseizoen gelanceerd.

Lumi ontwerpt en creëert inbouwmeubelen voor de woning, gericht op de binnenhuisarchitectuur van de ruimte en op basis van individuele wensen. Voor het nieuwe herfstseizoen hebben de ontwerpers van Lumi een nieuwe collectie garderobes gecreëerd. De meubelsystemen zijn gemaakt van Lumi Thermowood, voorzien van planken waarvan de hoogte kan worden aangepast aan de hoogte of de vulling. U kunt kiezen uit verschillende oplossingen.

Yin-Yang garderobe ontworpen voor het echtpaar en maakt het mogelijk de ruimte te organiseren zonder scheidslijn tussen de "domeinen" meester en meesteres. Materialen, kleuren en inhoud van de kast identificeren onmiskenbaar de eigenaar van de ruimte.

Het "Ladies Only" programma Lumi is uitsluitend ontworpen voor vrouwen en is naast het basisbagageruim voorzien van accessoires zoals een haak voor handtassen, bijouterie, riemen, handschoenenkastjes, enz. .

De kindergarderobes zijn uitgerust met afsluitbare laden, legplanken op toegankelijke hoogte en bovenlegplanken met afsluitbare deuren – perfect voor seizoensgebonden of niet-essentiële garderobebehoeften.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: