Mail instellen.ru in de e-mailclient

Het portaal is een van de oudste diensten van e-mail op de ruimte Runet. Onze experts vertellen u hoe u de toegang tot de aangemaakte mailbox in uw mailprogramma instelt.

Open het Mail programma van uw Windows distributie. Klik op het gemarkeerde gebied in de schermafbeelding om de wizard Nieuwe rekening te starten.

Scroll in het pop-up venster dat verschijnt naar beneden naar de onderkant van de lijst met vooraf geïnstalleerde diensten. Selecteer de regel gemarkeerd met een pijl om toegang te krijgen tot de geavanceerde instellingen.

Klik op de link in het kader en kies voor het aanmaken van een e-mailaccount.

Voer het volledige e-mailadres in als “user@” in de groen gemarkeerde velden. Vul de domeinnaam in die u bij de registratie van de dienst hebt gekozen – in dit geval is dat “”. In de regel met een moet u het wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot het vakje. In het onderste vak, gemarkeerd met “2”, geven we de naam van de afzender op.

Scroll naar beneden in de lijst met accountinstellingen en definieer het accounttype. Selecteer het toegangsprotocol tussen POP3 en IMAP4 in de vervolgkeuzelijst gemarkeerd met één. Onze experts raden de laatste aan, omdat deze moderner is en u gesynchroniseerde toegang tot uw mailbox vanaf verschillende apparaten kunt organiseren. Vul de serveradressen in de groen gemarkeerde vakken in. Als u het IMAP-protocol voor inkomende e-mail selecteert, specificeert u “imap.”, voor POP – “pop.”. Voor uitgaande berichten is de server in beide gevallen dezelfde – “smtp.”. Zorg ervoor dat alle items onder adressen zijn aangevinkt. Klik op het “Login” gedeelte.

De andere parameters worden automatisch ingesteld door de software, na het lezen van de gegevens van de servers . Totdat u de melding krijgt, zoals in de volgende schermafbeelding, dat uw mailbox is ingesteld. Druk op de door de pijl aangegeven knop en u kunt de mail gaan gebruiken.

Tot slot

Met de stapsgewijze instructies van onze experts kunt u in enkele minuten uw e-mailclient instellen om e-mails van de dienst te ontvangen .

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: