Malachiet ladekast en meer bij Design Place

Design Place is nu een officiële dealer van American Century Furniture.

Het showroomaanbod van Design Place is uitgebreid. U kunt nu stukken van Century Furniture bestellen. Het in de VS geboren merk maakt al meer dan een halve eeuw meubels. Maakt modellen voor verschillende omgevingen- Van slaapkamer naar woonkamer. Dit zijn tafels, stoelen, ladekasten, kasten, sofa's en fauteuils, alsmede talrijke accessoires.

De frames zijn gemaakt van natuurlijk hout en de gestoffeerde meubels zijn bekleed met textiel en leer. De fabriek besteedt veel aandacht aan decoratie: ze kleuren het hout in verschillende kleuren en gebruiken ongebruikelijke technieken. Bijvoorbeeld, een van de populaire modellen.. Lade-eenheid Consulaat. Het is gemaakt van massief esdoorn en gefineerd met malachiet imitatie. U kunt deze en andere modellen nu al bestellen in de showroom van Design Place in het ARTPLAY Design Centre.


Adres van de showroom van Design Place.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: