Meer muziek met Sony luidsprekers

Sony heeft een draagbaar draadloos audiosysteem onthuld dat tot 12 uur meegaat.

SRS-X11 beschikt over Bluetooth en NFC voor een eenvoudige verbinding met een tablet of smartphone. De luidspreker kan ook worden gebruikt voor handsfree telefoongesprekken. De SRS-X11 is slechts 61 mm x 61 mm groot en verbruikt 10 watt vermogen. Twee passieve drivers voor lage tonen. Hij beschikt over BT Speaker Add, waarmee u twee audiosystemen kunt koppelen voor extra akoestisch vermogen en twee luidsprekers tegelijk, zowel in stereo- als in duomodus. Met Stereo Pairing kunt u het signaal tussen de luidsprekers splitsen, waardoor de ene luidspreker als het linkerkanaal en de andere als het rechterkanaal werkt.

Dankzij de compacte afmetingen kunt u de luidspreker gemakkelijk van plaats naar plaats meenemen en dankzij de meegeleverde siliconen riem kunt u hem aan een haak of fiets klemmen.

De noviteit zal verkrijgbaar zijn in vier kleuren: zwart, wit, blauw en rood. Start verkoop in juni 2015.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: