Mooie benen

De Britse ontwerpstudio Alp Design presenteerde een originele kruk op verschillend gesneden steunen.

Architect en ontwerper Annik L. Petersen ( Annick L Petersen ) al meer dan 15 jaar oprichter van de studio Alp Design, ontwerpt interieurs voor particuliere en openbare ruimtes, evenals meubels, inrichting en accessoires. De meeste stukken hebben een moderne, ingetogen stijl.. Soms met een vleugje classicisme.. En altijd met een beetje extra.

Een van de nieuwe creaties van de ontwerper Kruk 102. De aandacht wordt getrokken door de gebogen balusterpoten, die elk verschillend zijn van hun buurman. Het bovenste deel van de poten is, net als de ronde zitting, afgewerkt in wit glanzende lak. De zitting is voorzien van een handvat met sleuven voor gemakkelijk verplaatsen. Het materiaal is massief beuken.

Volgens de auteur past de kruk 102 perfect bij de spiegels 701 en 701, waarvan de witte afgeronde lijst is aangevuld met haken, die doen denken aan de poten van een kruk.
Dit model zal in september aan het publiek worden voorgesteld tijdens de najaarsbijeenkomst van Maison&Objet in Parijs.

Beoordeel dit artikel
( Nog geen beoordelingen )
Patrick Bakker

Gegroet, mede-enthousiastelingen van het huis verbouwen en bouwen rijk! I ' m Patrick Bakker, een doorgewinterde bouwer met een diepgewortelde passie voor het transformeren van ruimtes en het maken van huizen die staan als blijvende testamenten voor zowel functionaliteit als esthetische allure.

Opmerkingen toevoegen

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: